Incentive reis Beloning op maat met unieke reizen

Incentive reis

Een incentive reis is een bewezen manier om de mensen met wie u werkt gemotiveerd te houden. Het is daarom voor ons de uitdaging om uw incentive reis in het buitenland tot een memorabele beloning te maken en deze tot in de puntjes te verzorgen. Het organiseren van een incentive voor grote groepen kost veel tijd en is vaak zeer uitdagend. Dit is onze specialiteit. 

Bekijk onze buitenlandse incentive reizen


Binnen de organisatie van een incentive reis houden wij rekening met de veelzijdigheid aan wensen en budget en is het ons doel u te verrassen. Tijdens het creëren van uw incentive beleving houden we voortdurend uw organisatie en de wensen in het oog. Wij zorgen dat de buitenlandse bestemming van de incentive past bij de groep en bij de doelen van uw organisatie.

Pegasus Events is uw incentive planner voor een onvergetelijke ervaring, in Nederland en het buitenland!

De mogelijkheden inventariseren

Buitenlandse incentive reis organiseren? Wanneer u door Pegasus Events een incentive reis wilt laten organiseren, gaan wij stapsgewijs voor u aan de slag. Allereerst inventariseren wij tijdens een intakegesprek de wensen en ideeën van uw organisatie met betrekking tot de incentive reis. Voor ons is de inventarisering een zeer belangrijke stap. Deze verkregen informatie is voor ons de basis om verder te gaan. 

Aan de hand van uw wensen brainstormen wij zelf verder over alle mogelijkheden die er zijn. In deze fase zetten wij alle mogelijkheden op een rij en kunnen wij het een en ander gaan uitsluiten.

Op basis van de mogelijkheden maken wij vervolgens een passend voorstel dat past bij uw wensen. Uiteraard bespreken wij dit met u, zodat het voorstel uiteindelijk volledig past bij hetgeen u voor ogen heeft.

Eerdere op maat gemaakte incentive reizen

Bent u benieuwd hoe eerdere buitenlandse incentive reizen eruit hebben gezien? Bekijk dan gerust eens onze cases. U krijgt op deze pagina’s een goed beeld over hoe een incentive reis vorm gegeven kan worden. Daarnaast kunt u uiteraard ook inspiratie op doen voor uw eigen incentive reis. Zo leest u hoe wij een reis naar IJsland op maat hebben georganiseerd voor één van onze opdrachtgevers. Daarnaast kunt u op onze website ook recensies lezen over hoe onze eerdere klanten de diensten die we aanbieden hebben ervaren. Laat u vooral inspireren en enthousiasmeren!

Incentive reis laten organiseren

Bij Pegasus Events doen we er alles aan om van een incentive reis in het buitenland een beleving te maken die men niet snel meer zal vergeten. Samen met ons enthousiaste team organiseren wij een reis op maat die past bij uw wensen en budget. Wij geloven er namelijk in dat mensen die enthousiast en betrokken zijn bij een organisatie, ervoor zorgen dat doelen daadwerkelijk worden behaald. Blije gezichten en goed resultaten zijn ons doel. Dit realiseren wij door een incentive reis op maat te organiseren voor uw organisatie.

Incentive reis buitenland: De voordelen

Een incentive is een prachtige manier om uw personeel te motiveren, inspireren of prikkelen. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje: 
Verhoging omzet: Door middel van de goede inzet van een incentive is bewezen dat omzetten kunnen stijgen. Dit komt mede doordat personeel heeft ervaren dat hard werken beloond wordt en het een boost geeft. De motivatie zal toenemen!
Minder ziekteverzuim: Als uw personeel tevreden, mentaal en fysiek gezond is dan zal dit ook resulteren in en lager ziekteverzuim.
Teambuilding: Personeel leert elkaar beter kennen en waarderen tijdens een incentive reis. Door middel van een ontspannen sfeer zult u zien dat uw personeel zich meer als team gaat opstellen.
Effectieve beloning: Een incentive reis is een zeer effectieve beloning voor uw personeel. Geld wordt niet zozeer gezien als beloning. Wilt u uw personeel echt motiveren, belonen en prikkelen? Kies dan voor een incentive reis.

Andere events op maat

Pegasus Events organiseert naast incentives ook andere events op maat. Geregeld organiseren wij kick-off events en meetings.

Een kick-off event kan ontzettend belangrijk zijn bij de kick-off van een nieuw product of dienst. Daarnaast mogen wij vaak relatie events en personeelsuitjes voor onze klanten organiseren. Dit doen wij altijd professioneel en met oog voor de wensen van de klant. Verder hebben wij een breed aanbod aan teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Alles wat wij organiseren doen we vanuit één missie: u een onvergetelijke beleving bezorgen!

Buitenlandse incentive reis boeken?

Wilt u een incentive reis laten organiseren door Pegasus Events? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Hierbij houden we rekening met uw wensen. We doen er vervolgens alles aan om een reis op maat aan te bieden die u en uw medewerkers nog lang bij zal blijven. U kunt ons gerust eens bellen op 010-4135951.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events bezorgde onze studenten een top evenement, waarbij ze Rotterdam op een leuke manier toegankelijker hebben gemaakt voor de studenten. Het programma (de city game en aansluitend het diner) viel erg in de smaak en gaf studenten de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

RSM, Rotterdam