Incentive reis Beloning op maat met unieke reizen

Incentive reis

Een incentive is een bewezen manier om de mensen met wie u werkt gemotiveerd te houden. Het is daarom voor ons de uitdaging om uw incentive reis tot een memorabele beloning te maken en deze tot in de puntjes te verzorgen. Binnen de organisatie van een incentive reis houden wij rekening met de veelzijdigheid aan wensen en budget en is het ons doel u te verrassen. Tijdens het creëren van uw incentive beleving houden we voortdurend uw organisatie en de wensen in het oog. Wij zorgen dat de bestemming van de incentive past bij de groep en bij de doelen van uw organisatie. Pegasus Events is uw incentive planner voor een onvergetelijke ervaring, in Nederland en daarbuiten!

De mogelijkheden inventariseren

Wanneer u door Pegasus Events een incentive reis wilt laten organiseren, gaan wij stapsgewijs voor u aan de slag. Allereerst inventariseren wij tijdens een intakegesprek de wensen en ideeën van uw organisatie met betrekking tot de incentive reis. Aan de hand van uw wensen brainstormen wij zelf verder over alle mogelijkheden die er zijn. Vervolgens maken wij een passend voorstel dat past bij uw wensen. Uiteraard bespreken wij dit met u, zodat het voorstel uiteindelijk volledig past bij hetgeen u voor ogen heeft.

Bekijk eerdere incentive reizen die wij op maat hebben georganiseerd!

Bent u benieuwd hoe eerdere incentive reizen eruit hebben gezien? Bekijk dan eens onze cases. U krijgt op deze pagina’s een goed beeld over hoe een incentive reis vorm gegeven kan worden. Daarnaast kunt u uiteraard ook inspiratie op doen voor uw eigen incentive reis. Zo leest u hier hoe wij een reis naar IJsland op maat hebben georganiseerd voor één van onze opdrachtgevers. Daarnaast kunt u op onze website ook recensies lezen over hoe onze eerdere klanten de diensten die we aanbieden hebben ervaren.

Waarom een incentive reis door Pegasus Events laten organiseren?

Bij Pegasus Events doen we er alles aan om van een incentive reis een beleving te maken die men niet snel meer zal vergeten. Samen met ons enthousiaste team organiseren wij een reis op maat die past bij uw wensen. Wij geloven er namelijk in dat mensen die enthousiast en betrokken zijn bij een organisatie, ervoor zorgen dat doelen daadwerkelijk worden behaald. Blije gezichten en goed resultaten zijn ons doel. Dit realiseren wij door een incentive reis op maat te organiseren voor uw organisatie.

Andere events op maat

Pegasus Events organiseert naast incentives ook andere events op maat. Geregeld organiseren wij kick-off events en meetings. Daarnaast mogen wij vaak relatie events en personeelsuitjes voor onze klanten organiseren. Dit doen wij altijd professioneel en met oog voor de wensen van de klant. Verder hebben wij een breed aanbod aan teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Alles wat wij organiseren doen we vanuit één missie: u een onvergetelijke beleving bezorgen!

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden

Wilt u een incentive reis laten organiseren door Pegasus Events? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Hierbij houden we rekening met uw wensen. We doen er vervolgens alles aan om een reis op maat aan te bieden die u en uw medewerkers nog lang bij zal blijven. 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was echt een super goed georganiseerde dag. De bussen waren goed geregeld, het diner en de locatie van het restaurant waren top en het interactieve stadsspel was ook heel origineel en leuk voor iedereen! Wij hebben alleen maar positieve reacties gekregen na afloop. Het contact voorafgaand en achteraf was ook heel fijn. Volgende keer organiseren wij zeker weer via Pegasus Events, bedankt!

Gemeente Leiden, Leiden