Zin om te sparren...

..over winter events? Onze nieuwsbrief voor het winterseizoen is uit! Lees de nieuwsbrief.

De winter is het moment waarop we traditioneel de balans opmaken. Klanten en relaties tevreden? Heeft uw organisatie een goed resultaat neergezet? Dan is er reden voor een feestje!

Bedank medewerkers (en uzelf) voor de inzet met een winter event. Speciaal voor de winterperiode hebben wij bijzondere bedrijfsuitjes en originele nieuwjaarsborrels ontwikkeld. Uiteraard is het mogelijk om uw event een persoonlijke noot te geven, bijvoorbeeld door een gepersonaliseerd spel.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht