Samenwerking WestCord

Hotel New York, ss Rotterdam en Pegasus Events gaan een nieuw avontuur tegemoet.

Vandaag, vrijdag 1 augustus 2016, lanceren Pegasus Events, Hotel New York en het ss Rotterdam als één team een tweetal nieuwe groepsarrangementen. Met hun gedeelde passie voor Rotterdam hebben zij de krachten gebundeld en twee avontuurlijke arrangementen samengesteld. Deze bijzondere programma’s vinden plaats bij de grote trekpleisters waarbij de Rotterdamse Maas centraal staat.

De arrangementen bestaan uit een bezoek aan Hotel New York en het ss Rotterdam waarbij het programma is opgevuld met een leuke nautische activiteit verzorgd door Pegasus Events. Bij het Sloepenspeurtocht arrangement staan de deelnemers zelf aan het roer van een mooie sloep en bij de RIB Adventure varen de deelnemers met hoge snelheid over de Maas. Een perfecte aanvulling voor een vergaderarrangement of familiedagje.

Inhoud arrangementen
Het Sloepenspeurtocht arrangement start met een lunch bij het nostalgische Hotel New York. Vervolgens varen de deelnemers per snelle watertaxi naar de Entrepothaven. Hier start de Sloepenspeurtocht, de enige speurtocht in Rotterdam die zich op het water bevindt. Na het oplossen van de diverse vragen en opdrachten worden de deelnemers per watertaxi naar het ss Rotterdam gebracht voor de feestelijke prijsuitreiking.

Het tweede programma bevat een spectaculaire tocht over de Maas. Het RIB Adventure arrangement start met koffie en gebak op het ss Rotterdam, aansluitend gaan de deelnemers zelfstandig met audiophones het mooie schip ontdekken. Aan de steiger ligt de RIB boot klaar om de deelnemers een echte adrenaline kick te bezorgen. De deelnemers worden afgezet bij Hotel New York voor een lekkere lunch. Het programma eindigt met een watertaxi rit naar het ss Rotterdam.

Informatie en boekingen

Het RIB Adventure arrangement is enkel te boeken via het ss Rotterdam voor minimaal 20 personen. Het Sloepenspeurtocht arrangement is enkel te boeken via Hotel New York voor minimaal 15 personen.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Hotel New York via 010 439 0555 of het ss Rotterdam via 010 297 30 97.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam