Samenwerking Wereldhavendagen

Unieke samenwerking op het gebied van bedrijfsevenementen rondom de Wereldhavendagen Rotterdam in september 2018! Dit unieke evenement wordt georganiseerd op 7, 8 en 9 september 2018.

Pegasus Events en de stichting Wereldhavendagen slaan de handen in een en bieden een mooie combinatie van creativiteit en unieke kansen om op bijzondere locaties 'een kijkje achter de schermen' te krijgen van de Maritieme wereld. het resultaat zijn events waar nog lang over nagepraat zal worden. 'We make performance fun'.

Thema 2018; "Energize"
De haven van Rotterdam staat bol van de activiteit, al vijf eeuwen lang. Hier wordt 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, keihard gewerkt om onze Hollandse welvaart op peil te houden. De haven speelt een cruciale rol voor Nederland, maar ook een voorbeeldrol in de wereld. Daarom stoppen we niet alleen al onze energie in de haven, maar halen daar ook steeds meer duurzame energie uit.

Heeft u interesse? Graag vertellen we hierover meer in een persoonlijk gesprek zodat we een unieke dag voor u kunnen samenstellen.

Klik hier voor meer informatie over het evenement Wereldhavendagen Rotterdam. En bekijk hier de mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje tijdens deze bijzondere dagen. 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam