Marc Organiseert! voortaan bij Pegasus Events

Marc Organiseert! voortaan bij Pegasus Events

Vol trots delen wij mee dat stadsfanaat en organisatietalent Marc Organiseert! en Pegasus Events de krachten bundelen en samen verdergaan onder Pegasus Events. Leuk!

‘Marc komt ons team versterken op het gebied van accountmanagement, innovatie en event-organisatie’, aldus Joris de Vos en Vincent Dellebeke. ‘Dit is een logische stap voor ons en Marc, want deze Rotterdamkenner neemt een eigen netwerk mee en dus nieuwe kansen. Omgekeerd maakt Marc gebruik van onze backoffice en faciliteiten. Pegasus Events kan straks door deze samenwerking klanten beter en op meer vlakken blij maken’.

Marc zegt over de samenwerking: ‘De relatie met mijn klanten zet ik gewoon voort, maar dan vanuit Pegasus Events. Door samen te werken zal de kwaliteit vooruitgaan en kan ik mijzelf focussen op waar ik echt goed in ben; relaties onderhouden en organiseren. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om in een team te werken.’

Over Marc Vollaard 
Marc is geboren en getogen in Rotterdam en woont nog altijd in de stad. Hij is gepokt en gemazeld in de wereld van evenementenorganisatie en werkte onder andere voor Rotterdam Topsport en Gemeente Rotterdam. Marc mag zich gerust een groot organisatietalent noemen, al is Rotterdambassadeur ook een woord dat hij graag gebruikt. Inmiddels ligt zijn expertise en focus puur op het organiseren van authentieke tours door Rotterdam en dat doet hij met een bevlogen team van gidsen.

Vanaf 1 februari 2019 gaat Marc aan de slag vanuit het Pegasus kantoor aan de Jufferkade 81 te Rotterdam. 


Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Ondanks weer en wind met 3 mooie sloepen de Maas getrotseerd. Na korte uitleg van boot en spel op pad met 3 teams. Genoeg opdrachten om iedereen volop bezig te houden en ondertussen varen door hartje Rotterdam en over de Maas. Super om te doen en je ziet ook nog veel van de stad. Ook in de herfst leuk als je tegen een spatje kan.

Greenchoice, Rotterdam