Duurzaamheid: Houd de toekomst fun!

Bij Pegasus Events zijn wij ons bewust van de noodzaak tot verduurzaming. Wij willen intrinsiek bijdragen aan het leefbaarder maken van onze planeet en niet wachten op regelgeving om tot actie te komen. Fun, zonder toekomstige generaties te belasten. Wij hebben het doel om met onze programma’s bij te dragen aan een betere wereld! 

Hoe?
Wij zetten onze events zo duurzaam mogelijk op. Electrische sloepen en Tuk tuks, groene stroom en tablets in plaats van papier zijn enkele voorbeelden. Ook werken wij zo veel mogelijk samen met partners zoals restaurants, attracties en hotels die aantoonbaar duurzaam werken.

En wat nog meer?
Per jaar maken wij meer dan 10.000 mensen blij met onze events. Die positieve energie maken we nog eens extra leuk en duurzaam door de resterende CO2 die vrijkomt tijdens uw event te compenseren. 

Per deelnemer reserveren we namelijk € 1,- die wordt gedoneerd aan Justdiggit en Greenseat. Ook ondersteunen we hiervan het team van The great bubble barrier die op originele wijze de strijd tegen zwerfplastic aangaat.

Dat geeft een goed gevoel, toch?

Helpt u mee? 
Wij doen onze uiterste best om zo duurzaam mogelijk te werken, maar uiteraard zijn er punten waar verbetering mogelijk is. Dus als u bij een door Pegasus Events georganiseerd event denkt: “Dat kan toch nòg duurzamer”, laat ons dat alstublieft weten.

Wij stellen uw input en suggesties om tot een nog duurzamere dienstverlening te komen namelijk zeer op prijs.

Alvast bedankt!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam