Beurs Zaken op de Rails

Op dinsdagavond 16 mei aanstaande staan wij samen met ruim 45 andere bedrijven uit de omgeving op hét Business-to-Business evenement : Zaken op de Rails! Wij nodigen u bij deze van harte uit om bij onze stand, op een informele manier bij te praten met onze medewerkers. Maar u kunt natuurlijk ook een bezoekje brengen aan onze mede-exposanten.

Daarnaast verzorgen wij in samenwerking met onze partner Inqar Rotterdam het vervoer vanaf het parkeerterrein naar de beurslocatie. Diverse vervoersmiddelen staan voor u gereed om de kleine afstand op een ludieke manier af te leggen.

Museum Stoomdepot Rotterdam zal voor deze dag worden omgebouwd tot een professionele beurslocatie, met een verrassende nostalgische en industriële ambiance, waar een grote diversiteit aan bedrijven uit de regio zich aan u zullen presenteren.

Programma
• 16.00 uur – Inloop en ontvangst bezoekers.
• 17.00 uur – Opening beursvloer Zaken op de Rails.
• 21.00 uur – Einde.

Hoe meld ik mij aan?
U ontvangt een persoonlijk toegangsbewijs wanneer u zich als bezoeker heeft aangemeld op de website www.zakenopderails.nl.

Locatie
Museumstoomdepot, Rolf Hartkoornweg 50 te Rotterdam. In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Voor een routebeschrijving kunt u terecht op:http://www.zakenopderails.nl/informatie/locatie/.

Graag tot ziens op 16 mei 2017!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland