3 tips voor bedrijfsuitjes en teambuilding

Op 9 juli kwam onze zomereditie van de nieuwsbrief uit, '3 tips voor bedrijfsuitjes en teambuilding'. Lees de nieuwsbrief hier onder terug, of bekijk het origineel.

Het is zomer! Waarschijnlijk is het wat rustiger bij u op kantoor. Misschien heeft u zelfs wat tijd over om aan andere zaken te denken, zoals het volgende personeelsuitje. Om u op weg te helpen, delen wij drie tips met u.

1.  Plan vooruit

Vooruit plannen is onderdeel van het succes van uw evenement. Als u vooruit plant, zijn de leukste locaties en activiteiten nog beschikbaar. U geeft uw collega’s de tijd om de datum van het evenement vrij te houden. En u geeft uzelf de tijd om met alle details rekening te houden, zoals bijvoorbeeld een leuke uitnodiging als voorpret!

Wij raden aan om twee á drie maanden vooruit te plannen, zeker als het evenement in september of oktober plaatsvindt. Tijdens de maanden na de zomervakantie is het namelijk hoogseizoen in de evenementenbranche.

2. Match de aanleiding met een activiteit

Heeft uw bedrijf wat te vieren? Of gaat het team juist een nieuw project starten? Wat de aanleiding ook is, overal is een bijpassende activiteit voor te vinden. Pegasus Events kan u hierbij adviseren, maar we geven u alvast wat tips:

Nieuwe boost aan samenwerking binnen teams: kies voor een uitje met (inter)actie! Raak verdwaald op het water tijdens een sloepenspeurtocht, vindt de weg terug tijdens een dropping of los als team moordzaken op.

Iets te vieren? Doe een pubquiz en een chique diner, een tochtje op een snelle RIB-boot of een feestje in de duinen.

3. Maak gebruik van het seizoen

Elk seizoen leent zich voor andere activiteiten waar u gebruik van kunt maken. In de zomer gaan wij tijdens onze evenementen vaak lekker naar buiten, binnen zitten kan altijd nog. Denk bijvoorbeeld aan een speurtocht op het water, een djembéworkshop in het park, een slipcursus of een citygame in het centrum van Rotterdam.

In de winter houden wij onze activiteiten binnen of combineren binnen met buiten. Denk bijvoorbeeld aan een curling clinic of een mid-wintervaartocht door de Rotterdamse havens, lunch met erwtensoep, een spel in de Markthal, een winterse barbecue of een pubquiz.

Hieronder vindt u een aantal van onze populaire events, die zowel toepasbaar zijn in een zomers als een winters uitje:


Naast deze praktische tips, staat ons team voor u klaar om van uw evenement of uitje een 'event to remember' te maken.

Fijne zomer!

 

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland