Santa's drive-thru

Het organiseren van een geslaagd evenement is een tijdrovende klus en soms zelfs een uitdagende opgave. Daarnaast zijn de mogelijkheden ook nog eens eindeloos! Pegasus Events staat voor een creatief en resultaatgericht proces. Op uw eigen locatie of daarbuiten, wij verrassen uw medewerkers met een geweldige, speciaal voor hen gemaakte Santa’s drive-thru welke naadloos aansluit bij uw wensen. Samen met u gaan we de uitdaging aan en werken we toe naar een ‘event to remember’.

Waarom een Drive Thru op maat?

Een drive-thru op maat biedt mogelijkheden als veel collega's nog thuis werken. Tijdens de Santa’s drive-thru is het mogelijk dat alle genodigden in hun eigen auto blijven en zo een origineel én gezellig evenement beleven. De Santa’s drive-thru brengt de deelnemers helemaal in de kerststemming.

Voorbeeldprogramma

Voorafgaand aan Santa’s drive-thru worden alle deelnemers uitgenodigd door niemand anders dan Santa himself! Als de dag van de drive-thru is aangebroken, rijden alle deelnemers met de auto door de ingang en wordt iedereen warm welkom geheten met vrolijke kerstplaatjes welke door onze enthousiaste Kerst-DJ worden gedraaid. Verderop ontvangen alle deelnemers een heerlijk drankje en hapje waarna zij kunnen genieten van uitzicht op alle mooie kerstdecoratie en onze kerstelfjes. Tijdens de rit spelen de deelnemers een kerstquiz waarbij de winnaar uiteraard een mooie prijs wint. Aan het einde van de rit staat de Kerstman klaar om de kerstpakketten aan alle deelnemers uit te delen. Al met al één groot kerstfeest!

Een heel diner serveren? De quiz personaliseren voor uw organisatie? Samen een cursus Jingle Bells toeteren? Of heeft u nog andere leuke ideeën? Alles is mogelijk want de Santa’s drive-thru wordt geheel op maat gemaakt.

Andere events

Naast de organisatie van bovengenoemd event biedt Pegasus Events ook verschillende online mogelijkheden voor een event in kerstsfeer. Bijvoorbeeld onze Foute Kerst Bingo of de Kerst Borrel Show. Rotterdam ontdekken in winterse sferen? Wij bieden unieke winterse bedrijfsuitjes. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een onvergetelijk event voor alle collega's en/of klanten!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn