De Kerstborrel Show De Online Show rond de kerst!

De Kerst Spelshow Online 

Live vanuit onze studio nabij Gorinchem, worden de deelnemers vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens een anderhalf uur durende online show. Zorg dat je klaar zit achter je scherm en houd je telefoon bij de hand: We gaan beginnen!

Quiz & Spelshow

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Kerstborrel Show! De online Kerstborrel Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio.

Overige techniek

Een muzikale omlijsting word verzorgd door het team achter de schermen. In de show zitten zogenaamde “bumpers” die zorgen dat het geheel mooi vloeiend doorloopt. De video wordt bediend door een technicus die schakelt tussen de verschillende beelden. Op deze manier blijft de show interessant voor de deelnemers.

De show, die in grote lijnen gepersonaliseerd kan worden, duurt ongeveer 90 minuten. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk de show langer of korter te laten duren. Zitten jullie er klaar voor?

Nieuwsgierig?

Bekijk onze promo om een sfeer impressie te krijgen van onze online bedrijfsshows.

Borrelbox of Kerstpakket @Home

In aanvulling op deze leuke Kerstborrel Show kan Pegasus Events een borrelpakket of kerstpakket bij alle deelnemers bezorgen. Zo is de Kerstborrel Show helemáál compleet! Wij zorgen er samen met u voor dat alle deelnemers een gepersonaliseerde box ontvangen. Dat wordt genieten!

Alternatief online kerstuitje?

De Kerstborrelshow kan ook in het thema ‘jaarwisseling’ worden georganiseerd. Pegasus Events biedt naast de Kerstborrel Show nog veel meer ONLINE teambulding activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de Foute Kerst Bingo Game of de Kerst Pubquiz.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

I actually really enjoyed the Kick-Off and thought the length of the work-content was just long enough to get things done without getting to tired. I LOVED the fun events and really enjoyed hanging out with my colleagues in such a fun way! The castle was beautifull and the hotel was great. This event was super awesome, everything was taken care of.

Gamehouse Europe BV, Eindhoven