De Kerstborrel Show De Online Show rond de kerst!

De Kerstborrel Show Online 

Live vanuit onze studio nabij Gorinchem, worden de deelnemers vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens een anderhalf uur durende online show. Zorg dat je klaar zit achter je scherm en houd je telefoon bij de hand: We gaan beginnen!

Quiz & Spelshow

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Kerstborrel Show! De online Kerstborrel Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio.

Overige techniek

Een muzikale omlijsting word verzorgd door het team achter de schermen. In de show zitten zogenaamde “bumpers” die zorgen dat het geheel mooi vloeiend doorloopt. De video wordt bediend door een technicus die schakelt tussen de verschillende beelden. Op deze manier blijft de show interessant voor de deelnemers.

De show, die in grote lijnen gepersonaliseerd kan worden, duurt ongeveer 90 minuten. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk de show langer of korter te laten duren. Zitten jullie er klaar voor?

Borrelbox of Kerstpakket @Home

In aanvulling op deze leuke Kerstborrel Show kan Pegasus Events een borrelpakket of kerstpakket bij alle deelnemers bezorgen. Zo is de Kerstborrel Show helemáál compleet! Wij zorgen er samen met u voor dat alle deelnemers een gepersonaliseerde box ontvangen. Dat wordt genieten!

Alternatief?

De Kerstborrelshow kan ook in het thema ‘jaarwisseling’ worden georganiseerd. Pegasus Events biedt naast de Kerstborrel Show nog veel meer ONLINE teambulding activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een VIRTUELE BINGO of de HACKED! GAME.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem