Foute Kerst Bingo Game Het alternatief voor het kerstevent!

De Foute Kerst Bingo Show! the “White Christmas 2021!”edition 

Nu we met zijn allen zoveel mogelijk thuiswerken missen we de gezellige gesprekken met elkaar bij de koffieautomaat, de vrijdagmiddagborrel en natuurlijk het eindejaars teamuitje. Daar hebben wij een oplossing voor!

De Online Foute Kerst Bingo Show; het leukste alternatief voor een “live”-event.

Zorg dat je klaar zit achter je computer of laptop, zet een kerstplaylist aan, verwen jezelf met warme choco en last but not least; trek je foute Kersttrui aan! Dit zijn de voornaamste voorbereidingen voor het meedoen met onze Online Foute Kerst Bingo Game. Onze Kerst-bingomaster neemt verder alle werkzaamheden uit handen en presenteert dit succesvolle team-event. Gezelligheid, veel lol, originele opdrachten en niet te vergeten; de leukste prijzen die gewonnen kunnen worden. De jury kijkt mee en de Bingomaster zal het winnende team bekend maken. Uiteraard ontvangt het winnende team, naast de eeuwige roem, een leuke prijs!

Bingokaarten

Iedereen heeft individueel een Bingokaart welke voorafgaand aan het online event digitaal wordt toegestuurd. Op de bingokaart staat een persoonlijk nummer waardoor de Bingomaster en de jury kunnen controleren of er niet wordt valsgespeeld. Ook bij deze bingo geldt: Valse bingo betekent een kerstliedje zingen! Individueel kunnen de deelnemers prijzen winnen volgens de traditionele bingoregels: horizontale, verticale en diagonale rij vol of uiteraard een volle kaart.

Kerstballen Challenge

Naast het spelen van de traditionele bingo, wordt regelmatig een “Challenge”-kerstbal uit de kerstboom geplukt door de enthousiaste Bingomaster. Tevens bepaalt de quizmaster “at random” een deelnemer uit elk team die de Challenge mag uitvoeren. Denk hierbij aan: Maak zo snel mogelijk een kerstmuts van aluminiumfolie, doe een kerstboom na, pak de mooiste kerstbal uit je kerstboom. Het team dat de meeste opdrachten het beste uitvoert is de groepswinnaar. De jury kijkt mee en de Bingomaster zal het winnende team bekend maken. Uiteraard ontvangt het winnende team, naast de eeuwige roem, een trofee! De gewonnen prijzen zullen worden toegestuurd naar de organisatie.

Borrelbox

Wilt u dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox of kerstpakket thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs tot een gepersonaliseerde Borrelbox: Proost!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Online Kerst Bingo Game nog veel meer Online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie.

NIEUW: De Kerstborrel en Nieuwjaarsborrel Show Online

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Kerstborrel Show! De online Kerstborrel Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio.

Gaat uw voorkeur uit naar een online editie van de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel? Geen probleem! Pegasus Events verzorgt een complete online quiz, spelshow en teambuilding avond in één! Deze show is gebaseerd op de online bedrijfsborrel show, alleen dan volledig in het teken van het vorige jaar. Dat kan met algemene vragen, maar ook over het afgelopen jaar van het bedrijf of de instelling. Ook kunnen we vooruit kijken naar het komende jaar tijdens de Nieuwjaarsborrelshow - Online editie! Zitten jullie er klaar voor?


Deze activiteit tijdens de kerstperiode toch live bij één van onze horeca partners? De (Kerst) Bingo Game of Pubquiz wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het Coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust 
contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zoek naar een leuk uitje, geschikt voor iedereen? Kies dan voor de Tuk Tuk Challenge van Pegasus Events! Leuke enthousiaste begeleiding en leuke ervaring om zo een stad op een totaal andere wijze te leren kennen. Het 'wedstrijd element' maakt het extra leuk.

Actemium, Dordrecht