Foute Kerst Bingo Game Het alternatief voor het kerstevent!

Online Bingo Kerst Editie

Nu we met zijn allen zoveel mogelijk thuiswerken missen we de gezellige gesprekken bij de koffieautomaat, de vrijdagmiddagborrel en natuurlijk het teambuilding uitje. Het liefst sluiten we dit bewogen jaar alsnog gezamenlijk af want ook het offline kerstevent is dit jaar waarschijnlijk niet mogelijk: Daar hebben wij een oplossing voor!

De Foute Kerst Bingo Show - Online editie

Zorg dat je klaar zit achter de computer of laptop met je favoriete warme drankje en je ‘kerstbeste’ outfit aan. Onze kerst quizmaster verzorgt een leuke, unieke en knotsgekke Online Bingo Kerst Editie. Gezelligheid, veel lol, originele opdrachten en niet te vergeten; de leuke prijzen die gewonnen kunnen worden. Er wordt zowel individueel als in teams gestreden. Wij zorgen voor een online stream in gezellige kerstsfeer waar de deelnemers op kunnen inloggen zodat zij kunnen deelnemen aan de Bingo.

Bingokaarten

Iedereen heeft individueel een Bingokaart welke voorafgaand aan het online event digitaal wordt toegestuurd. Op de bingokaart staat een persoonlijk nummer waardoor de Bingomaster en de jury kunnen controleren of er niet wordt valsgespeeld. Ook bij deze bingo geldt: Valse bingo betekend een kerstliedje zingen! Individueel kunnen de deelnemers prijzen winnen volgens de traditionele bingoregels: horizontale, verticale en diagonale rij vol of uiteraard een volle kaart.

Kerstballen Challenge

Naast het spelen van de traditionele bingo, wordt om de vijf bingo ballen een kerstbal met een getal uit de kerstboom gepakt door de enthousiaste Bingomaster. Op deze kerstbal staat een Challenge welke door twee teams uitgevoerd wordt. Onze quizmaster trekt uit de bak van ieder team een deelnemer die de opdracht mag uitvoeren. Denk aan Challenges als: Maak een kerstmuts van aluminiumfolie, doe je warmste sokken aan of pak de mooiste kerstbal uit je kerstboom. Het team dat de meeste opdrachten het beste uitvoert is de groepswinnaar. De jury kijkt mee en de Bingomaster zal het winnende team bekend maken. Uiteraard ontvangt het winnende team, naast de eeuwige roem, een trofee!

Prijzen thuis gestuurd!

De gewonnen prijzen zullen worden toegestuurd naar de organisatie.

Benodigdheden voor de klant:

  • Teamindeling.
  • Postadres voor verzending prijsjes.

Borrelbox

Wilt u dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox of kerstpakket thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs tot een gepersonaliseerde Borrelbox: Proost!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Online Kerst Bingo Game nog veel meer Online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie.

NIEUW: De Kerstborrel en Nieuwjaarsborrel Show Online

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Kerstborrel Show! De online Kerstborrel Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio.

Gaat uw voorkeur uit naar een online editie van de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel? Geen probleem! Pegasus Events verzorgt een complete online quiz, spelshow en teambuilding avond in één! Deze show is gebaseerd op de online bedrijfsborrel show, alleen dan volledig in het teken van het vorige jaar. Dat kan met algemene vragen, maar ook over het afgelopen jaar van het bedrijf of de instelling. Ook kunnen we vooruit kijken naar het komende jaar tijdens de Nieuwjaarsborrelshow - Online editie! Zitten jullie er klaar voor?


Deze activiteit tijdens de kerstperiode toch live bij één van onze horeca partners? De (Kerst) Bingo Game of Pubquiz wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het Coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust 
contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • € 26,- p.p. exclusief BTW (op basis van 25 deelnemers)
  • 1,5 a 2 uur. Tijden in overleg te bepalen

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Mijn collega’s hebben het uitje als zeer positief ervaren. Voordeel van de bingo is dat hij eigenlijk voor een ieder te doen is en dat mensen er een eigen invulling aan kunnen geven (competitief, rustig aan doen of er een lekkere wandeling van maken). Het materiaal was prima in orde en ook de wijze waarop Mike eea bracht droeg er zeker bij aan het enthousiasme. De tocht met de watertaxi maakte het voor de meesten wel helemaal af.

Politie, Rotterdam