Winter Specials Winterse bedrijfsuitjes

Winter Specials

Winterse bedrijfsuitjes

Als u een succesvol jaar heeft gehad, wilt u dit vieren met collega's en klanten, natuurlijk! Het zijn juist ”de” enthousiaste, betrokken collega's en klanten die samen met u voor succes zorgen. De winter is de perfecte tijd om aandacht te besteden aan behaalde én nieuwe doelen, maar eerst mag er genoten worden.

Race daarom door de stad in je winterjas, strijd tegen Koning Winter of volg een workshop curling. Wat dacht u van een kerstborrel op het water? Of een ritje in de snerttram of een workshop husky rijden? Een gezellig vuurtje, een cozy dekentje en warme dranken... Er zijn genoeg manieren waarop u, met collega's of klanten, van de winter kan genieten. 

Juist in de herfst en winter, wanneer het vaak koud is en de dagen kort zijn. Houdt uw medewerkers betrokken en gemotiveerd! Hieronder zijn enkele van onze populaire winter uitjes beschreven om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden.

De Koning Winter Game 

In dit spannende spel worden jij en je team misschien wel de helden van Rotterdam door Koning Winter te verslaan! Aan de hand van tablets gaan jullie de stad verkennen en voeren jullie teambuildingopdrachten uit met een winters tintje. Wanneer jullie goed samenwerken verdienen jullie steeds meer graden en overkomen jullie Koning Winter!  

Het GROTE Markthalspel 

De unieke Rotterdamse Markthal is een plek die je gezien moet hebben. Het gigantische kunstwerk aan de binnenkant, de vele multiculturele kraampjes en de warme gezelligheid wanneer het buiten koud is maken de Markthal tot een fantastische plek. Tijdens ons GROTE Markthalspel gaan jullie verschillende opdrachten uitvoeren. Samenwerken en creatief denken zijn daarbij superbelangrijk. Wie worden de grote winnaars? 

Snowflake Cruise Rotterdam 

Willen jullie vooral veel tijd hebben om samen door te brengen, zonder daarbij allerlei opdrachten uit te voeren? Dan is de Snowflace Cruise Rotterdam waarschijnlijk uitstekend geschikt voor jullie wensen. Tijdens de vaartocht worden jullie langs de mooie skyline en havens van Rotterdam gevoerd en krijgen jullie uitstekende gerechten voorgeschoteld. Dat is nog eens winters genieten! 

Curling Workshop & Pubquiz 

De Olympische sport curling is ontzettend gezellig, spannend en uitdagend. Sommigen noemen het ook wel het jeu de boules van de winter en dat klopt aardig, het is namelijk net zo gezellig en verraderlijk lastig! Daarom krijgen jullie een uitgebreide workshop, gevolgd door een gezellige pubquiz. Een goedgevulde, sportieve en bovenal gezellige teambuilding dag dus! 

Een event op maat 

Naast de voorgenoemde mogelijkheden en de vele andere vaste programma’s die we aanbieden kun je ook terecht bij Pegasus Events voor een winter event op maat! We kijken graag samen met jou naar de organisatie en groep, de bijbehorende doelen en hoe we die gaan behalen. Zo stellen we het perfecte winter event op maat voor u samen.  

Op zoek naar een winters uitje? Neem contact met ons op 

Dit zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden, afhankelijk van uw doel. Of het nu gaat om het eindejaar uitje, een kerstborrel op een unieke locatie inclusief entertainment, de nieuwjaarsborrel of het kick-off evenement; wij denken graag met u mee om er een uniek evenement van te maken. 

Bent u nieuwsgierig naar ons advies voor uw specifieke situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over een bedrijfsuitje, zakelijk evenement, kick-off, incentive of teambuilding dag op maat voor uw organisatie!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zoek naar een leuk uitje, geschikt voor iedereen? Kies dan voor de Tuk Tuk Challenge van Pegasus Events! Leuke enthousiaste begeleiding en leuke ervaring om zo een stad op een totaal andere wijze te leren kennen. Het 'wedstrijd element' maakt het extra leuk.

Actemium, Dordrecht