Maatwerk Winter Event

Genieten en plezier maken met uw collega’s of klanten gedurende de wintertijd? Misschien wilt u juist dit jaar iets speciaals doen voor uw medewerkers rondom de feestdagen of nieuwjaar? Organiseer een winter event! Van oktober t/m maart kunt u een bijzonder bedrijfsuitje, winterfestival of bijvoorbeeld een originele nieuwjaarsborrel boeken. 

Maatwerk Winter Event, kerstborrel of nieuwjaarsevent

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en afhankelijk van uw gasten en doelen. Wat denkt u van een mini winterfestival of spetterende nieuwjaarsbijeenkomst? Toch liever een mid-winter vaartocht met (Rotterdams) entertainment? 

Pegasus Events heeft 20 jaar ervaring in het adviseren, ontzorgen en organiseren van zakelijke (winterse) evenementen. We nemen de tijd om uw doelen en wensen door te nemen. Wij zijn uw co-piloot van organisatie tot evaluatie van het evenement.  

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met onze eventmanager Jodi Boom via 010-413 59 51 of per email, zodat we een speciaal voor u op maat gemaakt bedrijfsuitje tijdens deze bijzondere dagen kunnen creëren.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk