Maatwerk Winter Event

Genieten en plezier maken met uw collega’s of klanten gedurende de wintertijd? Misschien wilt u juist dit jaar iets speciaals doen voor uw medewerkers rondom de feestdagen of nieuwjaar? Organiseer een winter event! Van oktober t/m maart kunt u een bijzonder bedrijfsuitje, winterfestival of bijvoorbeeld een originele nieuwjaarsborrel boeken. 

Maatwerk Winter Event, kerstborrel of nieuwjaarsevent

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en afhankelijk van uw gasten en doelen. Wat denkt u van een mini winterfestival of spetterende nieuwjaarsbijeenkomst? Toch liever een mid-winter vaartocht met (Rotterdams) entertainment? 

Pegasus Events heeft 20 jaar ervaring in het adviseren, ontzorgen en organiseren van zakelijke (winterse) evenementen. We nemen de tijd om uw doelen en wensen door te nemen. Wij zijn uw co-piloot van organisatie tot evaluatie van het evenement.  

Contact

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor u? Neemt u dan contact op met onze eventmanager Jodi Boom via 010-413 59 51 of per email, zodat we een speciaal voor u op maat gemaakt bedrijfsuitje tijdens deze bijzondere dagen kunnen creëren.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht