Cold Case Game

Wie dacht dat dit een ontspannen uitje zou worden heeft het mis. Wij hebben jullie hulp hard nodig bij het oplossen van een “Cold Case”. Van een beruchte moordzaak die nooit is opgelost, zijn recent nieuwe aanknopingspunten gevonden!

Tablet citygame Cold Case - Teambuilding in Rotterdam

Jullie gaan, verdeeld in rechercheteams, op pad om het moordwapen, de dader, locatie en het motief te zoeken in de stad Rotterdam. Hoe? Gewapend met een tablet, een kaart van Rotterdam met daarop een aantal locaties, en de dossiers van verdachten, gaan jullie op zoek naar clues. Juiste antwoorden leveren aanwijzingen op, waardoor het net zich rond de dader steeds verder sluit. Ook extra’s zoals selfie opdrachten geven extra hints.

Kijk niet alleen naar de tablet maar ontdek ook hoe mooi Rotterdam, de Markthal, Oude Haven, het prachtige uitzicht over de Maas en de gezellige Veerhaven zijn! Hebben jullie de dader en het wapen kunnen vinden? Dan start de finale uitdaging: waar is de moord gepleegd? De laatste puzzelstukjes vallen op hun plaats.

Prijsuitreiking

Denken jullie zeker van jullie zaak te zijn? Meld dan onze instructeur de uitslag en ontmoet de andere teams op de eindlocatie. Tijdens de debriefing wordt bekend gemaakt welk team het beste recherchewerk heeft geleverd. Zij worden passend beloond en krijgen uiteraard eeuwige roem!

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Wie Rotterdam kent, weet dat de stad veel te bieden heeft. Wie Rotterdam niet kent, nodigen we graag uit om middels een personeelsuitje kennis te maken met onze stad. Tijdens deze city game maakt u kennis met Rotterdam, haar bewoners en hun taalgebruik en de onontdekte geheimen van de stad. Hoe divers de deelnemers aan uw bedrijfsuitje ook zijn, Rotterdam heeft voor iedereen wat wils. Dat geldt ook zeker voor onze teambuilding activiteiten. Behalve deze city game heeft u voor uw bedrijfsuitje of teambuilding uitje ook de keuze uit de Bingo Citygame, een World Port arrangement en nog veel meer bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Wij helpen u ook graag bij uw bedrijfsuitje op maat.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam