WE MAKE PERFORMANCE FUN!

Wij geloven dat enthousiaste, betrokken mensen zorgen voor succesvolle organisaties en dat gezamenlijke sociale ervaringen essentieel zijn om betrokkenheid te maximeren. Blije gezichten en goede resultaten door geweldige belevingen; daar gaan we voor! Daarom willen wij dat ieder evenement aanvoelt als een maatpak. Wij gaan voor persoonlijke aandacht, zijn daarin een tikkeltje brutaal en delen graag onze passie voor plezier. Wij organiseren leuke, aansprekende bedrijfsevenementen die duidelijk het verschil maken. Benieuwd naar hoe we dat doen? Wij vertellen het u graag.

Inmiddels hebben wij binnen de sponsorgroep van Rotterdam Topsport leuke contacten gelegd en zijn samenwerkingen aangegaan. Om zelf te ervaren hoe wij vanuit de klantgedachte werken en hoe we "We make performance fun"  vorm geven, hebben wij een mooie aanbieding voor alle partners van Rotterdam Topsport:

Een aantrekkelijke korting van 20% op de verkoopprijs van 3 van onze meest geboekte evenementen!

De enige spelregel is dat deze 3 evenementen t/m maart 2020 geboekt en uitgevoerd kunnen worden. Beleven jullie binnenkort één van deze leuke activiteiten?
Bel 010 - 413 59 51 of mail ons en wij plannen graag een kennismakingsgesprek in of sturen een vrijblijvende offerte. Vermeld bij uw informatie aanvraag onder het kopje opmerkingen de actiecode: SponsorRT20%.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam