Het GROTE Markthalspel "Van alle markten thuis"

De overdekte Markthal in Rotterdam is een ‘must see’. De vorm, het kunstwerk aan de binnenzijde en de hoogte maken de Markthal tot een unieke plek. Het Markthalspel is een zeer geschikte activiteit tijdens de winter en de Markthal een perfecte locatie om kennis te maken met uiteenlopende hapjes tijdens dit teambuilding programma. 

Het GROTE Markthalspel – Teambuilding in Rotterdam

Verdeeld in teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Dit spannende spel leidt u door middel van uitdagende opdrachten op originele wijze door de Markthal met al haar kramen. Van streekproducten tot multiculturele concepten. Spaanse hapjes, verse pasta’s, Marokkaanse kruiden, noem maar op. Samenwerken, creatief denken en probleemoplossend vermogen zijn essentieel om de vragen goed te beantwoorden en natuurlijk de juiste producten te verzamelen met jullie zakgeld.

Fanatisme en teamwork worden rijkelijk beloond. De groep die als eerste alle goede antwoorden heeft gegeven en de juiste inkopen heeft gedaan, wint. Naast de eer krijgt de winnende groep de ingekochte lekkernijen van alle teams mee naar huis!

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Hoe divers de deelnemers aan uw bedrijfsuitje ook zijn, Rotterdam heeft voor iedereen wat wils. Dat geldt ook zeker voor onze teambuilding activiteiten. Pegasus Events biedt naast deze activiteit nog veel meer mogelijkheden voor teambuilding en bedrijfsuitjes. Zo kunt u met uw team elektrisch rijden tijdens de Tuk Tuk Challenge, of een beruchte moordzaak oplossen met Cold Case Rotterdam. Bekijk hier al onze bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere meetings en incentive uitjes.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Tot en met 20 personen € 695,- Iedere extra deelnemer: € 29,- Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 2,5 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events bezorgde onze studenten een top evenement, waarbij ze Rotterdam op een leuke manier toegankelijker hebben gemaakt voor de studenten. Het programma (de city game en aansluitend het diner) viel erg in de smaak en gaf studenten de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

RSM, Rotterdam