Beleef Rotterdam ...as the locals do!

Met onze gezellige, enthousiaste stadsfanaat, ga je op pad om op een unieke manier “Rotterdam te beleven”. 

De gids wisselt persoonlijke verhalen af met interessante facts & figures over de hotspots en bezienswaardigheden in de Maasstad. Dit is écht de leukste manier om verrassend Rotterdam te ontdekken, te ervaren en te beleven!

Bezoek de iconen van Rotterdam. Gebouwd om te verbazen en te verrassen. Jullie bezoek meer dan waard. Maak bijvoorbeeld kennis met Urban Noord of juist het moderne Rotterdam Centraal en staar naar het grootste led scherm van Europa.

CNN Style: “Rotterdam CS #3 of the world’s most amazing train stations”

Foodhallen

Rotterdam heeft inmiddels meerdere internationaal geroemde foodhallen, die we natuurlijk niet overslaan! Nog nooit zag je zoveel lekkers bij elkaar.

New York Times: “The Markthal is a state of the art market hall you can call home” 

Iconen van Rotterdam

Naast het hóógste gebouw van Nederland, ontbreekt ook het gróótste gebouw niet tijdens deze stadstoer. We komen langs nog veel meer bijzondere plekken; prachtige streetart, de Reus van Rotterdam, de bijzondere details van het Stadhuis, mooie winkelstraten en de indrukwekkende brandgrens. 

We vergeten het verleden van de stad niet maar leggen de nadruk op de positieve veranderingen die Rotterdam heeft ondergaan om te zijn wat het nu is; een gastvrije moderne stad mét een hart. Klaar om iedereen hartelijk te begroeten.

Gedurende de stadstoer wordt er een digitale groepsfoto gemaakt en vertelt de stadsgids bijzondere en persoonlijke fact & figures over Rotterdam.

Zoek je extra beleving?

 • Rotterdamse groet! – Ansichtkaart met postzegel en pen voor jouw “Groeten uit Roffa!”
 • Quiz - speel de Grote Rotterdam Kennis Quiz mét spraakmakende hoofdprijs
 • OV-kaart - Zie nog meer van de stad en bezoek bijvoorbeeld historisch Delfshaven of Urban Noord
 • Stoer - Stap in de supersnelle watertaxi en scheur over de Maas!
 • Proef - Onderweg proeven wij van heerlijke tapas of exotisch streetfood
 • Cardio - Maak het jezelf gemakkelijk met een stadsfiets
 • Walking streetfood - lunch
 • Walking diner - bij lokale top restaurants

Voor wie?

“Beleef Rotterdam!” is geschikt als teambuilding en relatie event en kan wandelend, fietsend, varend en met Tuk Tuks worden uitgevoerd. De toer wordt specifiek voor uw gezelschap op maat samengesteld.

Duurzaam & Locaal    

De inhoud van onze tours worden met de grootste zorg samengesteld waarbij duurzaamheid, biologische producten, lokale ondernemers en zero waste policy voor ons belangrijk zijn. VMO zit in ons DNA.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

 • Vanaf 25 personen
 • Vanaf € 45,- p.p. exclusief BTW
 • 3 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam