Haven Rondje Rotterdam

Hoe ervaar je Rotterdam het best? Vanaf de Maas natuurlijk! In vervolg op het doorslaand succes van Rondje Rotterdam, gaan we te water. Trio ‘Naar de Haaien’ verzorgt een hilarische avond tijdens uw bedrijfsuitje met de mooiste skyline van Nederland als decor, tijdens het Haven Rondje Rotterdam!

Bedrijfsuitje met een Rotterdams tintje

De gasten worden tijdens het bedrijfsuitje meegenomen op een privé vaartocht door de bedrijvige havens. Op de sfeervolle salonboot wordt u getrakteerd op een aaneenschakeling van Rotterdamse humor, zoals een workshop Rotterdamse smartlap zingen, ‘doorspekt’ met een heerlijk dinerbuffet. Kies uw eetmoment goed, want voor u het weet proest u het uit!

Deze uitgebreide haventour is ideaal voor groepen en bedrijfsuitjes met een Rotterdams tintje. Het Haven Rondje Rotterdam biedt een voorstelling van Naar de Haaien aan boord van een salonboot of partyschip en de unieke combinatie van muziek, theater en een vaartocht boordevol informatie en hilarische dialogen. Uiteraard mogen de bekende Rotterdamse liedjes zoals Ketelbinkie en Ik ben aan de Maas Geboren niet ontbreken tijdens dit teamuitje, maar ook eigen geschreven liedjes met veel humor worden gezongen. Het aardige van deze haaien is, dat zij ongevaarlijk zijn en daardoor op ieder bedrijfsuitje een onvergetelijke indruk achter laten.

Dit avondvullende teamuitje start aan een steiger in het centrum van Rotterdam. ‘Naar de Haaien’ ontvangt iedereen met warme klanken. Zodra het ruime sop wordt gekozen krijgt iedereen een drankje en begint de pret. In de pauze van dit bedrijfsuitje staat er een ruim assortiment aan lekkernijen klaar. De avond wordt vervolgens afgesloten met de workshop ‘Rotterdamse smartlap zingen’, zodat u weer goed mee kunt praten! Dit originele bedrijfsuitje is door de combinatie van varen, eten en humor erg populair.

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

Naast het  Rondje Rotterdam Cruise organiseert Pegasus Events nog meer bedrijfsuitjes, zowel in de stad als op het water. Wat dacht u van onze bedrijfsuitjes op maat? Ook voor bedrijfsuitjes in de stad en teambuilding activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast organiseren wij voor u graag meetings en incentives.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het contact voorafgaand aan het evenement is prima verlopen. Het eten (Okay en Hotel New York) was prima. Het sloepvaren sloot prima aan op de doelstellingen binnen onze organisatie. Ondernemend samenwerken was een vereiste de opdrachten uit te voeren, hetgeen prima paste in de doelstelling van de teambuilding. Het RIB varen gaf een ontspannen adrenaline kick. Kortom...TOP!!!

Van den Ban Autobanden, Hellevoetsluis