Struinen door de Duinen

Het strand van Hoek van Holland is 250 meter breed en 3,5 km lang. Erachter liggen de duinen met vrij toegankelijke fiets- en wandelpaden. Kennis maken met het strand en de duinflora doe je tijdens de Struinen door de Duinen tabletgame!

Teambuilding op het strand

Ieder team bepaalt een strategie, sommige vragen/opdrachten leveren namelijk meer punten op dan de andere. Gaan de teams ervan uit voldoende kennis van de duinen te hebben en beantwoorden zij de meerkeuzevragen? Of moet het team het hebben van creativiteit/originaliteit en gaan ze voor de video/foto opdrachten welke meer punten opleveren. De teams bepalen zelf de route en welk type opdrachten zij uitvoeren.

De tocht laat de deelnemers op een leuke manier kennis maken met Hoek van Holland, het strand en de Duinen. Heerlijk een frisse zee neus halen tijdens deze activiteit. Een programma waar ál uw collega’s plezier aan zullen beleven… 

Andere bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten

Een teamuitje aan de kust raden wij van harte aan om eens lekker uit te waaien, maar Pegasus Events heeft meer bedrijfsuitjes op en rond het water. Ditzelfde geldt voor teambuilding activiteiten. Wat uw wensen ook zijn, bij ons heeft u de keuze uit de leukste activiteiten. Wilt u iets speciaal voor uw bedrijf? Dan maken we uw personeelsuitje op maat. Veel van onze activiteiten organiseren we in of rond de stad Rotterdam. Met diverse city games, zoals een Tuk Tuk Challenge of sloepenspeurtocht, laten we uw gezelschap tijdens een teamuitje kennis maken met Rotterdam en haar omgeving.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam