Online Kookworkshop Koken met Pegasus

Koken met Pegasus

Al lange tijd werken we allemaal vanuit huis. We missen de gezelligheid met onze collega’s, de borrels en de bedrijfsuitjes. Gelukkig is er online een hoop mogelijk. Maar wil je echt bezig zijn? Kies dan voor onze nieuwe Online Kookworkshop!

Online Koken met elkaar

Zorg dat je klaarstaat in de keuken met de artikelen van het vooraf doorgestuurde boodschappenlijstje. Uiteraard kunnen ook de keukenattributen die je nodig hebt om dit gerecht tot een succes te maken niet ontbreken.

Uiteraard kan ook je laptop of tablet niet ontbreken want via Zoom loggen alle deelnemers in. Allen krijgen een kijkje in de keuken bij de enige echt Pegasus kok, maar ook bij elkaar! Uiteraard maken we, samen met de Pegasus Kokkin, van A tot Z het recept. En erna kunnen we indien gewenst het heerlijke recept samen opsmikkelen.

Wat gaan we maken?

Van pompoensoep tot koekjes, van 6 gangen amuses tot een gevulde kalkoen, van eendenborst tot gehaktballetjes en van een heerlijke maaltijdsalade tot een spetterend dessert: Alles is mogelijk! Uiteraard passen we de workshop geheel aan op de wensen en behoeften van de deelnemers. Zo is de kookworkshop voor iedereen leuk!

Boodschappenbox

Wilt u dat alle deelnemers alle benodigdheden voor het maken van uw gerecht thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs een heerlijk drankje voor bij het gerecht toevoegen is mogelijk.

Alternatief?

Niet zo’n held in de keuken? Pegasus Events biedt naast deze Online kookworkshop nog veel meer Online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • 10 personen en meer
  • Op aanvraag
  • Tijden in overleg te bepalen

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland