Online Kookworkshop Koken met Pegasus

De online Pegasus Events Kookworkshop: voor iedereen leuk en lekker!

De deelnemers hebben een dag van te voren de boodschappentas ontvangen met de benodigde ingrediënten, een duidelijke papieren instructie en wellicht zelfs een bijpassende fles wijn (meerprijs).

Online Koken met elkaar

Middels de eigen laptop wordt ingelogd in de Pegasus Events Keukenstudio waar de keukenchef de deelnemers welkom heet. De chef legt stap voor stap uit wat de bedoeling is. De kookworkshop kan op elk niveau worden uitgevoerd. 

Tijdens ons intake gesprek zullen wij bespreken wat de wensen zijn op culinair gebied. Wat gaan c.q. kunnen we maken.

Wat gaan we maken?

Van pittige pompoensoep tot kerstkoekjes, van een 6 gangen amuse diner tot een gevulde kalkoen, van appelflappen tot gevulde gehaktballetjes en van een heerlijke maaltijdsalade tot een spetterend dessert: alles is mogelijk! Uiteraard passen we de workshop geheel aan op de wensen en behoeften van de deelnemers. Zo is de kookworkshop voor iedereen leuk!

Boodschappenbox

Wilt u dat alle deelnemers alle benodigdheden voor het maken van uw gerecht thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs een heerlijk drankje voor bij het gerecht toevoegen is mogelijk.

Alternatief?

Niet zo’n held in de keuken? Pegasus Events biedt naast deze Online kookworkshop nog veel meer Online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de online teambuilding game de Foute Bingo of de Hollandsche Quiz.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem