Hollandsche Quiz Dé gezelligste online game!

Hollandsche Quiz - Online editie

De deelnemers worden vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens de 2 uur durende Hollandsche Quiz. Zorg dat je klaar zit achter de computer, voor een avondje hilariteit met je collega's! 

Online Challenges

Bij de Hollandse Quiz spelen deelnemers in teams tegen elkaar tijdens verschillende spelrondes. Raad nummers in de muziekronde, noem als team zo veel mogelijk Hollandsche rijtjes op of vertel een verhaal goed door aan je team. Niets is te gek tijdens de Hollandsche Quiz! Door de gevarieerde rondes is het een zeer leuk en interactief spel waarbij iedereen mee kan doen! Uiteraard ontbreken de Challenges "Ja of Nee", "Doorvertellen" en de "Karaoke" ronde natuurlijk niet! Alle deelnemers ontvangen voorafgaand aan het event een uitnodiging voor de Pegasus Events Zoom sessie waar deze Hollandse Quiz wordt gespeeld.

De kleurenscheidsrechter

Deze bonusronde wordt tussen de diverse Challenges door gespeeld. Er wordt een muziekstuk gestart, deze is van Nederlandse bodem en bevat een kleur. Dit kan gezongen worden, kan in de titel zitten of in de naam van de artiest. Aan de deelnemers de taak deze kleur in hun eigen omgeving te zoeken en voor de camera omhoog te houden. Het teamlid die dit als eerste doet wint de punten voor het team. Voorbeeld Oranje boven van Andre van Duin!

Prijsuitreiking

Het team dat wint, verdient per persoon een leuk Nederlands pakketje met echte Hollandsche producten! Het prijzenpakket sturen wij netjes toe aan uw bedrijf.  

Voorbeeldprogramma

  • 15:00 Quizmaster heet iedereen welkom en legt de spelregels uit
  • 15:15 Start Hollandsche Quiz
  • 17:00 Prijswinnaar is bekend


Borrelbox

Wilt u dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs tot een gepersonaliseerde Borrelbox: Proost!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Hollandsche Quiz nog veel meer ONLINE activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een VIRTUELE BINGO of de fun game WHO IS THE MILLIONAIRE

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Ons team is telefonisch te bereiken via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • 15 personen of meer
  • Vanaf € 20,- p.p. exclusief BTW
  • 1,5 a 2 uur. Tijden in overleg te bepalen

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk