Hollandsche Quiz Dé gezelligste online game!

Hollandsche Quiz - Online editie

De deelnemers worden vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens de 2 uur durende Hollandsche Quiz. Zorg dat je klaar zit achter de computer, voor een avondje hilariteit met je collega's! 

Online Challenges

Bij de Hollandse Quiz spelen deelnemers in teams tegen elkaar tijdens verschillende spelrondes. Raad nummers in de muziekronde, noem als team zo veel mogelijk Hollandsche rijtjes op of vertel een verhaal goed door aan je team. Niets is te gek tijdens de Hollandsche Quiz! Door de gevarieerde rondes is het een zeer leuk en interactief spel waarbij iedereen mee kan doen! Uiteraard ontbreken de Challenges "Ja of Nee", "Doorvertellen" en de "Karaoke" ronde natuurlijk niet! Alle deelnemers ontvangen voorafgaand aan het event een uitnodiging voor de Pegasus Events Zoom sessie waar deze Hollandse Quiz wordt gespeeld.

De kleurenscheidsrechter

Deze bonusronde wordt tussen de diverse Challenges door gespeeld. Er wordt een muziekstuk gestart, deze is van Nederlandse bodem en bevat een kleur. Dit kan gezongen worden, kan in de titel zitten of in de naam van de artiest. Aan de deelnemers de taak deze kleur in hun eigen omgeving te zoeken en voor de camera omhoog te houden. Het teamlid die dit als eerste doet wint de punten voor het team. Voorbeeld Oranje boven van Andre van Duin!

Prijsuitreiking

Het team dat wint, verdient per persoon een leuk Nederlands pakketje met echte Hollandsche producten! Het prijzenpakket sturen wij netjes toe aan uw bedrijf.  

Voorbeeldprogramma

  • 15:00 Quizmaster heet iedereen welkom en legt de spelregels uit
  • 15:15 Start Hollandsche Quiz
  • 17:00 Prijswinnaar is bekend


Borrelbox

Wilt u dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs tot een gepersonaliseerde Borrelbox: Proost!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Hollandsche Quiz nog veel meer ONLINE activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een VIRTUELE BINGO of de fun game WHO IS THE MILLIONAIRE

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Ons team is telefonisch te bereiken via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • 15 personen of meer
  • Vanaf € 20,- p.p. exclusief BTW
  • 1,5 a 2 uur. Tijden in overleg te bepalen

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem