Hollandsche Quiz Dé gezelligste online game!

Hollandsche Quiz - the online edition!

Alle deelnemers worden uitgenodigd in te loggen in de Hollandse Quiz studio en lekker (thuis) plaats te nemen, eventueel met een hapje en een drankje.

Online Challenges

Tijdens de Hollandse Quiz worden de deelnemers op een ludieke manier getest op hun kennis van Nederlandse gewoontes, tradities en muziek. Bij deze Hollandse Quiz spelen deelnemers in teams tegen elkaar tijdens verschillende spelrondes. Raad de titel van het muzieknummer in de muziekronde, noem zo veel mogelijk Hollandsche antwoorden op een vraag of vertel een verhaal goed door aan je team. Niets is te gek tijdens de Hollandsche Quiz! Door de gevarieerde rondes is het een zeer leuk en interactief spel waarbij iedereen mee kan doen. Uiteraard ontbreken de Challenges "Ja of Nee", "Doorvertellen" en de "Karaoke" ronde natuurlijk niet!

De kleurenscheidsrechter

Deze bonusronde wordt tussen de diverse Challenges door gespeeld. Er wordt een muziekstuk gestart, deze is van Nederlandse bodem en bevat een kleur. Dit kan gezongen worden, kan in de titel zitten of in de naam van de artiest. Aan de deelnemers de taak deze kleur in hun eigen omgeving te zoeken en voor de camera omhoog te houden. Het teamlid die dit als eerste doet wint de punten voor het team. Voorbeeld Oranje boven van Andre van Duin!

Het winnende team gaat naar huis met het enige echte Hollandse pretpakket vol met Hollandse lekkernijen. (Wij sturen de prijs naar het bedrijf)

Borrelbox

Wilt u dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs tot een gepersonaliseerde Borrelbox: Proost!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Hollandsche Quiz nog veel meer ONLINE activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een VIRTUELE BINGO of de fun game WHO IS THE MILLIONAIRE

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! Ons team is telefonisch te bereiken via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • 15 personen of meer
  • Vanaf € 20,- p.p. exclusief BTW
  • 1,5 a 2 uur. Tijden in overleg te bepalen

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Dropping Rotterdam als enige vrouw met 17 mannelijke collega's was een geweldig leuk uitje, waarbij iedereen zijn creativiteit meer dan aangewend heeft. Het begon al met een vliegende start door een rit met de snelle watertaxi, waarna we op een hele leuke manier Rotterdam beter hebben leren kennen. Het diner en de prijsuitreiking vonden plaats bij Biblio, wat een perfecte locatie was en waar we nog een tijd nagetafeld, nagepraat en nagenoten hebben van het leuke event! Namens het team van H.T. Verboom Transportsystemen B.V.

HTVerboom, Hoek van Holland