Online Teambuilding Games

Teambuilding Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Online Teambuilding Games
  • Online Teambuilding Games
  • Corona-Proof Uitjes
  • Teambuilding op het water
  • Teambuilding in de stad
Toon alle arrangementen

Online Teambuilding is een must!

Blijf verbonden, betrokken en gemotiveerd; speel één van onze unieke online teambuilding games vanuit huis met je collega's! Onze online programma’s zitten bomvol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking. Wedden dat jullie elkaar na dit online uitje beter kennen? Het is nu belangrijker dan ooit om in deze periode van thuiswerken iets leuks te kunnen doen met je collega's.

In deze moeilijke tijden van lockdowns, quarantaine en de daarbij horende sociale isolatie, is het lastig om het moraal bij de medewerkers hoog te houden. Iedereen mist het dagelijks contact met de collega's, het babbeltje bij de koffieautomaat of het lachen met collega’s in de pauze. Het ontbreken van het sociale aspect op de werkvloer in deze periode is niet te onderschatten. Pegasus Events lanceert daarom een aantal online teambuildingprogramma's die kunnen helpen om de teamspirit en het moraal te boosten! Juist nu is het super belangrijk om even lekker iets leuks te doen met je collega's. Of je nu alleen of met je partner en/of kinderen speelt het levert altijd leuke momenten op.

Heeft u trouwens speciale wensen of bijzondere voorkeuren? Daag ons uit! Vul het offerteformulier in en wij gaan voor u aan de slag! 

NIEUW: De Geheime Sinterklaas Code Show - Online vanuit huis

Sinterklaas heeft het grote boek zoals altijd in de kluis bewaard maar hij is de code van de kluis vergeten… Paniek alom bij Sinterklaas en de pieten, want hoe weten ze nu of alle kinderen zoet zijn geweest? De kado’s moeten natuurlijk wel op tijd bij de kinderen thuis komen. Daar kunnen jij en je collega’s bij helpen! De Geheime Sinterklaas Code Show is dé online invulling voor het aankomende Sinterklaasfeest.

Codepiet moet de kluis van Sinterklaas openen, hij heeft hulp van jullie nodig. Dit doet hij door een, vanuit de studio, livestream uit te zenden waarbij een quiz wordt gehouden. Vanuit huis kunnen jullie meespelen op de telefoon, welke dient als stemkastje. De twee winnaars van deze quiz komen in de finale live in de uitzending om de code te kraken en de kluis van Sinterklaas te openen. Extra leuk: Laat de kinderen meespelen!

NIEUW: De Online Bedrijfs Borrel Show - (Kerst en Nieuwjaars Editie)

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Kerstborrel Show! De online Kerstborrel Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio. Uiteraard is het ook mogelijk om een jaarwisselingssausje over deze show heen te gooien waardoor een heuze Nieuwjaarsborrelshow ook tot de mogelijkheden behoort. Zitten jullie er klaar voor?

Borrelbox @Home

Een leuke borrelbox of geschenkendoos bij de collega's thuis laten bezorgen? Ook dat verzorgen wij volledig voor u en de boxen zijn geheel maatwerk en dus persoonsgebonden af te stemmen! Wij ontzorgen u graag met de samenstelling en verzending.

Meer informatie?

Heeft u vragen aangaande de invulling van uw online bedrijfsevenement? Neemt u dan gerust contact op met ons team. Wij adviseren u graag over de juiste invulling voor uw online event. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wij vonden het event bijzonder goed geslaagd, jullie hebben er echt iets heel moois van gemaakt, met een excellente keuze van eventlocatie alsook afterparty. Ik heb unaniem van vele mensen zeer lovende kritieken gekregen over het event en de organisatie. Kortom, we waren er zeer blij mee!

Deloitte, Rotterdam