Online Teambuilding Games

Teambuilding Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Online Teambuilding Games
  • Teambuilding op het water
  • Teambuilding in de stad
Toon alle arrangementen

Online Teambuilding is een must!

Teambuilding is gericht op teamwork, en teamwork is ontzettend belangrijk voor een organisatie. ...En teambuilding activiteiten zorgen voor hechte en positieve teams die dit succes samen kunnen bereiken. Daarnaast heeft teambuilding een positief effect op het plezier en enthousiasme op de werkplek. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Teambuilding…. That is what we do!

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar onze online teambuilding games en shows! Op deze pagina vind je een overzicht van onze online teambuilding activiteiten. Laat je inspireren en neem contact met ons op met je vragen. Wij denken graag met jou mee om de leukste online activiteiten met collega’s voor jouw bedrijf samen te stellen! Want ook jouw collega's of relaties hunkeren naar ontmoetingen tijdens de wintermaanden. En met de ervaring van het afgelopen jaar durven wij te stellen dat een online teambuilding evenement je hierin bijzonder kan verrassen. Beleef en inspireer elkaar tijdens het aankomende online bedrijfsuitje!

Blijf verbonden, betrokken en gemotiveerd; speel bijvoorbeeld één van onze unieke online virtual teambuilding games vanuit huis met je collega's! Onze online bedrijfsuitjes zitten bomvol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking. Wedden dat jullie elkaar na dit online uitje beter kennen? Het is nu belangrijker dan ooit om in deze periode van thuiswerken iets leuks te kunnen doen met je collega's of relaties.

Onze online games en teambuildings activiteiten worden professioneel en op maat voor jullie uitgevoerd.

TIP: Uw eigen Online Bedrijfsborrel Show

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Bedrijfs Borrel Show! De online Bedrijfs Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio. Uiteraard is het ook mogelijk om de show te personaliseren door middel van een proost moment, filmpje van het bedrijf of een plenair gedeelte. Zitten jullie er klaar voor?

Borrelbox @Home

Mocht je overwegen om de online activiteit uit te breiden, denk dan eens aan onze Borrelbox! Leuk om bij collega's thuis laten bezorgen. En gezellig om met elkaar tijdens het online event een drankje te doen met bijpassende (healthy?) snack! Wij ontzorgen jullie graag met de samenstelling en verzending. Ook in high-tea, cocktails of wijnproeverij samenstelling te verkrijgen.

Meer informatie?

Heeft u trouwens speciale wensen of bijzondere voorkeuren voor het online bedrijfsuitje? Daag ons uit! Vul het offerteformulier in en wij gaan voor u aan de slag! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Schilderen saai? Echt niet! Bij Pegasus hebben we voor ons Team Event geschilderd alsof we Herman Brood zelf waren. Er zijn echt mooie kunstwerken uit voortgekomen en collega's hebben nieuwe talenten ontdekt. Goed georganiseerd en leuke mensen om mee te werken. Dank aan Jodi voor haar fijne samenwerking!

Van Oord Offshore Wind BV, Rotterdam