Online Teambuilding Games

Teambuilding Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Online Teambuilding Games
  • Online Teambuilding Games
  • Corona-Proof Uitjes
  • Teambuilding op het water
  • Teambuilding in de stad
Toon alle arrangementen

Online Teambuilding is een must!

Blijf verbonden, betrokken en gemotiveerd; speel één van onze unieke online teambuilding games vanuit huis met je collega's! Onze online programma’s zitten bomvol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking. Wedden dat jullie elkaar na dit online uitje beter kennen? Het is nu belangrijker dan ooit om in deze periode van thuiswerken iets leuks te kunnen doen met je collega's.

In deze moeilijke tijden van lockdowns, quarantaine en de daarbij horende sociale isolatie, is het lastig om het moraal bij de medewerkers hoog te houden. Iedereen mist het dagelijks contact met de collega's, het babbeltje bij de koffieautomaat of het lachen met collega’s in de pauze. Het ontbreken van het sociale aspect op de werkvloer in deze periode is niet te onderschatten. Pegasus Events lanceert daarom een aantal online teambuildingprogramma's die kunnen helpen om de teamspirit en het moraal te boosten! Juist nu is het super belangrijk om even lekker iets leuks te doen met je collega's. Of je nu alleen of met je partner en/of kinderen speelt het levert altijd leuke momenten op.

Heeft u trouwens speciale wensen of bijzondere voorkeuren? Daag ons uit! Vul het offerteformulier in en wij gaan voor u aan de slag! 

NIEUW: Koken met Pegasus - Online editie

Al lange tijd werken we allemaal vanuit huis. We missen de gezelligheid met onze collega’s, de borrels en de bedrijfsuitjes. Gelukkig is er online een hoop mogelijk. Maar wil je echt bezig zijn? Kies dan voor onze nieuwe Online Kookworkshop!

NIEUW: De Online Bedrijfs Borrel Show - (Nieuwjaars Editie)

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Nieuwjaarsborrelshow! De online Nieuwjaars Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio. Uiteraard is het ook mogelijk om er een extra jaarwisselingssausje over de show heen te gooien door middel van een proost moment, filmpje met nieuwjaarswensen of een plenaire gedeelte. Zitten jullie er klaar voor?

Borrelbox @Home

Een leuke borrelbox of geschenkendoos bij de collega's thuis laten bezorgen? Ook dat verzorgen wij volledig voor u en de boxen zijn geheel maatwerk en dus persoonsgebonden af te stemmen! Wij ontzorgen u graag met de samenstelling en verzending.

Meer informatie?

Heeft u vragen aangaande de invulling van uw online bedrijfsevenement? Neemt u dan gerust contact op met ons team. Wij adviseren u graag over de juiste invulling voor uw online event. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De voorbereidingen naar de dag van de activiteit toe verliepen prettig, ook heel fijn is even een bevestigend gesprek de dag vooraf. De Tuk Tuk Challenge was heel erg leuk, het hele team was enthousiast erover. Naast de challenge zelf geven de groepsfoto en prijsuitreiking een extra teambuildingseffect eraan.

Searchlite BV, Amsterdam