Online Teambuilding Games

Teambuilding Rotterdam
  • Teamuitje Rotterdam
  • Personeelsuitje Rotterdam
  • Teambuilding Rotterdam
  • Bedrijfsuitje Rotterdam
Online Teambuilding Games
  • Online Teambuilding Games
  • Corona-Proof Uitjes
  • Teambuilding op het water
  • Teambuilding in de stad
Toon alle arrangementen

Online Teambuilding is een must!

Wachten tot er weer fysieke bedrijfsevenementen mogelijk zijn in 2021? Dat is niet nodig! Ook jouw collega's of klanten hunkeren waarschijnlijk naar ontmoetingen. En met de ervaring van afgelopen maanden durven wij te stellen dat een online teambuilding evenement je hierin bijzonder kan verrassen. Beleef en inspireer elkaar tijdens het aankomende online teamuitje of bedrijfsuitje! 

Breng mensen online bij elkaar

Blijf verbonden, betrokken en gemotiveerd; speel één van onze unieke online teambuilding games vanuit huis met je collega's! Onze online evenementen zitten bomvol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking. Wedden dat jullie elkaar na dit online uitje beter kennen? Het is nu belangrijker dan ooit om in deze periode van thuiswerken iets leuks te kunnen doen met je collega's of relaties.


In deze moeilijke tijden van lockdowns, quarantaine en de daarbij horende sociale isolatie, is het lastig om het moraal bij de medewerkers hoog te houden. Iedereen mist het dagelijks contact met de collega's, het babbeltje bij de koffieautomaat of het lachen met collega’s in de pauze. Het ontbreken van het sociale aspect op de werkvloer in deze periode is niet te onderschatten. Pegasus Events lanceert daarom een aantal online teambuilding evenementen die kunnen helpen om de teamspirit en het moraal te boosten! Juist nu is het super belangrijk om even lekker iets leuks te doen met je collega's tijdens het online teamuitje. Of je nu alleen of met je partner en/of kinderen speelt het levert altijd leuke momenten op.

Heeft u trouwens speciale wensen of bijzondere voorkeuren voor het online bedrijfsuitje? Daag ons uit! Vul het offerteformulier in en wij gaan voor u aan de slag! 

NIEUW: De Online Talk Show

Een interactieve show waarin door middel van infotainment een doel bereikt kan worden. Informatie delen door entertainment, dat blijft hangen bij de deelnemers. De show is volledig naar wens te personaliseren en wordt in een professionele studio setting uitgevoerd. De precieze invulling van de Online Talk Show wordt samen met een ervaren team aan eventmanagers, producers en de tafelheer bepaald en geproduceerd. Naast het gesprek of een discussie zijn er ook tools beschikbaar om de interactiviteit met de kijkers te waarborgen!

NIEUW: Koken met Pegasus - Online editie

Al lange tijd werken we allemaal vanuit huis. We missen de gezelligheid met onze collega’s, de borrels en de bedrijfsuitjes. Gelukkig is er online een hoop mogelijk. Maar wil je echt bezig zijn? Kies dan voor onze nieuwe Online Kookworkshop!

TIP: Uw eigen Online Bedrijfsborrel Show

Een te gekke, gave, gezellige, creatieve en energieke interactieve avond met jouw gezelschap, iedereen THUIS; dat is de Bedrijfs Borrel Show! De online Bedrijfs Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet, tv of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig entertainment pakket. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee collega’s plaatsnemen achter de speeldesks in de studio. Uiteraard is het ook mogelijk om de show te personaliseren door middel van een proost moment, filmpje van het bedrijf of een plenair gedeelte. Zitten jullie er klaar voor?

Beeldscherm moe? De borrelgame voor thuis

Kunnen jij en je team niet allemaal tegelijk aanwezig zijn in een Online meeting? Niet getreurd: Met de Missieborrel Game @home kan iedereen borrelen en spelen op de eigen gewenste tijd. Samen met gezin of huisgenoten te spelen! Welk huishouden ontrafelt het mysterie op het cruiseschip als eerste? Toch liever gezamenlijk spelen: onze Zoom omgeving stellen wij graag ter beschikking. Vul het informatieformulier in en wij sturen u vrijblijvende een offerte.

Borrelbox @Home

Een leuke borrelbox of geschenkendoos bij de collega's thuis laten bezorgen? Ook dat verzorgen wij volledig voor u en de boxen zijn geheel maatwerk en dus persoonsgebonden af te stemmen! Wij ontzorgen u graag met de samenstelling en verzending.

Meer informatie?

Heeft u vragen aangaande de invulling van uw online bedrijfsevenement? Neemt u dan gerust contact op met ons team. Wij adviseren u graag over de juiste invulling voor uw online teambuilding of fun event. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Ondanks weer en wind met 3 mooie sloepen de Maas getrotseerd. Na korte uitleg van boot en spel op pad met 3 teams. Genoeg opdrachten om iedereen volop bezig te houden en ondertussen varen door hartje Rotterdam en over de Maas. Super om te doen en je ziet ook nog veel van de stad. Ook in de herfst leuk als je tegen een spatje kan.

Greenchoice, Rotterdam