Code Rotterdam Dé leukste game om Rotterdam te ontdekken!

Het ultieme Rotterdam online event; Code Rotterdam!

Kraak de Code Rotterdam en kom binnen op de mooiste locatie voor een knallend feest. Ontdek spelenderwijs de hotspots en de leukste plekjes van Rotterdam.
Geniet van spectaculaire 360º foto’s! Ga hoppend van dak naar dak en zoek de gevraagde locaties. 

Spannende Online Game

Speel de quiz, volg de opdrachten én hou de klok in de gaten. Als alle vragen beantwoord zijn en de opdrachten binnen de tijd zijn volbracht dan heb je Code Rotterdam en mag je dansend het feestgedruis in! Deze online game is (bijna) levensecht, nieuw en kun je spelen vanaf 20 personen.

Het enige wat je nodig hebt is 1 device p.p.; de overige techniek en de organisatie achter de schermen doen wij vol enthousiasme voor jullie. Wie is er als eerste op het feest binnen en welk team geniet het meest van de prachtige architectuur van Rotterdam? 

Borrelbox

Wilt u dat alle deelnemers een (gepersonaliseerde) borrelbox of Nieuwjaarspakket thuis ontvangen? Geen probleem! Wij ontzorgen u graag bij het samenstellen van de box en de verzending. Het is uiteraard mogelijk om de box geheel maatwerk te leveren, zelfs tot een gepersonaliseerde Borrelbox: Proost!

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Gerse Rotterdam Game nog veel meer Online teambulding activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de online fun games Who is the Millionaire of de Foute Bingo Game. Een leuke online cocktail workshop of een online event op maat? Wij denken graag met u mee.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • 20 personen en meer
  • Vanaf € 17,50 p.p. exclusief BTW
  • 1,5 à 2 uur. Tijden in overleg te bepalen

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

We kregen duidelijke uitleg over de spelregels om daarna, gewapend vol goede moed én regenjas, op pad te gaan in het natte Rotterdam. De tablets werkten perfect, ook met de regenhoes. Ondanks de regenachtige start hebben we een gezellige en creatieve middag met elkaar gehad. De vragen die door onze collega's waren aangeleverd waren een extra bonus. De lol die we met elkaar hadden, heeft er zelfs voor gezorgd dat de zon weer tevoorschijn kwam en we de dag konden eindigen met een grote grijns. Dank voor de organisatie en fijne communicatie vooraf en achteraf!

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam