Lekker na het Werk arrangement Bedrijfsuitje lekker voor na het werk

Na hard gewerkt te hebben, is het tijd voor ontspanning! Bij dit bedrijfsuitje kiest u met uw collega’s het ruime sop en ontdekt u de stad Rotterdam vanaf het water middels een vaartocht. Na afloop van de vaartocht gaat u in het maritieme hart van Rotterdam aan tafel en sluit u het bedrijfsuitje af met een heerlijk diner.

Bedrijfsuitje op de boot

U begint het bedrijfsuitje met een zeer speciale rondvaart op een salonboot. Tijdens de rondvaart door Rotterdam geniet u twee uur lang van alles wat Rotterdam vanaf het water te bieden heeft. Zowel de skyline als de immense havens passeren de revue. De kapitein ontvangt u met een heerlijk glaasje schippersbitter en vertelt graag over het schip. Na de rondvaart stapt u aan land bij de steiger Haringvliet of Boompjes, waarvandaan het slechts een klein stukje lopen is naar de sfeervolle Oude Haven. In een stijlvol en modern restaurant, pal naast het “Witte Huis” wordt het bedrijfsuitje voortgezet en gaat u aan tafel om van een heerlijk 3-gangendiner te genieten.

Origineel bedrijfsuitje

Deze rondvaart is een origineel bedrijfsuitje omdat dit uitje zich vooral richt op ‘’na het werk’’. Na een week hard werken kunt u met uw collega’s genieten en kennis maken van Rotterdam op een manier zoals u Rotterdam nog niet kent. Naast dit originele bedrijfsuitje biedt Pegasus Events meer teamuitjes aan, zowel bedrijfsuitjes op het water als in de stad. Wat dacht u van verschillende City Games, teambuilding of een dropping door Rotterdam? Ook voor meetings kunt u bij ons terecht.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De Tuk Tuk Challenge was een hele leuke en aparte manier om door Rotterdam te rijden. Bij iedereen viel dit heel erg in de smaak en we hebben dan ook een hoop lol gehad.

Bakker & Co, Zwijndrecht