Lekker na het Werk arrangement Bedrijfsuitje lekker voor na het werk

Na hard gewerkt te hebben, is het tijd voor ontspanning! Bij dit bedrijfsuitje kiest u met uw collega’s het ruime sop en ontdekt u de stad Rotterdam vanaf het water middels een vaartocht. Na afloop van de vaartocht gaat u in het maritieme hart van Rotterdam aan tafel en sluit u het bedrijfsuitje af met een heerlijk diner.

Bedrijfsuitje op de boot

U begint het bedrijfsuitje met een zeer speciale rondvaart op een salonboot. Tijdens de rondvaart door Rotterdam geniet u twee uur lang van alles wat Rotterdam vanaf het water te bieden heeft. Zowel de skyline als de immense havens passeren de revue. De kapitein ontvangt u met een heerlijk glaasje schippersbitter en vertelt graag over het schip. Na de rondvaart stapt u aan land bij de steiger Haringvliet of Boompjes, waarvandaan het slechts een klein stukje lopen is naar de sfeervolle Oude Haven. In een stijlvol en modern restaurant, pal naast het “Witte Huis” wordt het bedrijfsuitje voortgezet en gaat u aan tafel om van een heerlijk 3-gangendiner te genieten.

Origineel bedrijfsuitje

Deze rondvaart is een origineel bedrijfsuitje omdat dit uitje zich vooral richt op ‘’na het werk’’. Na een week hard werken kunt u met uw collega’s genieten en kennis maken van Rotterdam op een manier zoals u Rotterdam nog niet kent. Naast dit originele bedrijfsuitje biedt Pegasus Events meer teamuitjes aan, zowel bedrijfsuitjes op het water als in de stad. Wat dacht u van verschillende City Games, teambuilding of een dropping door Rotterdam? Ook voor meetings kunt u bij ons terecht.

Meer informatie aanvragen

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk