Dropping als teambuilding Speurtocht inclusief Watertaxi Experience

Lukt het uw team om de dinerlocatie te vinden? Dit teamuitje begint meteen spectaculair bij de start van deze city game: een overtocht met de snelle Rotterdamse watertaxi! Na deze overtocht gaan de teams de stad in. Alleen door goed teamwork kunnen de deelnemers het eindpunt vinden. Dat maakt deze city game zo geschikt als teambuilding of als leuk bedrijfsuitje. Voor wie op zoek is naar een origineel bedrijfsuitje of een leuke teambuilding activiteit is de dropping in Rotterdam zeer de moeite waard.

Teambuilding in Rotterdam

Benieuwd welk team er wint? Op de eindbestemming vindt de prijsuitreiking plaats en kan er worden afgesloten met een borrel of diner. De borrel-of dinerlocatie is echter alleen te vinden wanneer de ludieke teamopdrachten zijn volbracht. Hiervoor is creativiteit en teamwork nodig. Doordat de collega’s binnen een team verplicht samen moeten werken aan niet alledaagse uitdagingen, leren zij elkaar op een andere manier kennen. Dat maakt deze dropping erg geschikt als teambuilding. Ook voor een bedrijfsuitje waarbij teambuilding niet het uitgangspunt is, is de dropping in Rotterdam erg leuk om te doen. Door de opdrachten en de route leer je de stad Rotterdam kennen en ontdek je verschillende Rotterdamse hoogtepunten. Onze instructeurs die uw bedrijfsuitje begeleiden kunnen tijdens de feestelijke prijsuitreiking de deelnemers confronteren met interessante wetenswaardigheden of misdragingen tijdens de teambuilding. Het winnende team krijgt in de vorm van een prijs een mooi aandenken aan dit bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Wie Rotterdam kent, weet dat de stad veel te bieden heeft. Wie Rotterdam niet kent, nodigen we graag uit om middels een bedrijfsuitje kennis te maken met onze stad. Tijdens deze city game maakt u kennis met Rotterdam, haar bewoners en hun taalgebruik en de onontdekte geheimen van de stad. Hoe divers de deelnemers aan uw bedrijfsuitje ook zijn, Rotterdam heeft voor iedereen wat wils. Dat geldt ook zeker voor onze teambuilding activiteiten. Behalve deze city game heeft u voor uw bedrijfsuitje of teambuilding ook de keuze uit de Tuk Tuk Challenge, een World Port arrangement en nog veel meer bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Wij helpen u ook graag bij uw bedrijfsuitje op maat.

Meer informatie aanvragen

Meer weten of brainstormen?

  • Vanaf 15 personen
  • Tot en met 20 personen: € 650,- Ieder extra deelnemer : € 25,- p.p. Alle bedragen zijn exclusief BTW
  • 4 uur

Gemiddelde beoordeling van dit arrangement:

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn