Teambuilding in Rotterdam Beleef de stad met uw collega's

Teambuilding Rotterdam

Binnen in een organisatie maken we allemaal deel uit van één of meerdere teams. Iedereen zijn kwaliteiten zijn belangrijk, maar samenspanning en samenwerking maakt het verschil. Maar wat is een team eigenlijk?

Een team bestaat niet uit losse individuen die min of meer op dezelfde afdeling of binnen dezelfde organisatie werken, nee een team is veel meer dan een groep. Een team werkt vanuit gedeelde overtuigingen waardoor ze met ze allen meer kunnen presteren dan ieder afzonderlijk. Door de kennis, verschillende houdingen en vaardigheden te bundelen vergroot de slagkracht van de organisatie.

Hoe blijft de slagkracht zo krachtig? Door te bouwen aan het team. Dit houdt in af en toe weg te zijn van de organisatie en de Rotterdamse jungle in te gaan! Het doel is om onderlinge samenwerking, sociale binding vertrouwen en de groepsdynamiek op te peppen.

Iedereen is budgetgebonden, maar Rotterdam weet hoe u ook zeker waar voor uw geld te geven. U wilt uw werknemers of collega’s op een originele manier laten werken aan het team. Pegasus Events denkt hier graag aan mee, want een teambuilding uitje in Rotterdam kan verschillende soorten activiteiten omvatten. Hierbij kunt u denken aan een sloepenspeurtochtdropping citygame of een Tuk Tuk Challenge door de stad.

De deelnemers zullen op een leuke manier naar elkaar kijken en elkaars sterke en zwakte punten ontdekken. De bewustwording van andermans kwaliteiten en talenten wordt vergroot en kunnen de werksituatie prettiger maken. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw teambuilding programma te bespreken.

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Wat een fantastische dag! Met Pegasus Events zijn we schat gaan zoeken in de duinen van Hoek van Holland. Geen zware tocht en voor een ieder ook met een mindere conditie heel goed vol te houden. Afsluitend een BBQ bij de Zeebries. Zowel de organisatie /contacten naar aanloop van ons team event alswel de begeleiding ter plaatse was super leuk. Veel gelachen, leuke prijsuitreiking met een verrassende winnaar! De BBQ was goed georganiseerd en we hebben heerlijk genoten van het (on)weer, de zon, zee, strand. Bedankt, het uitje was onvergetelijk!

Shell, Pernis