Workshops De leukste workshops van dit moment

Workshops

Wat is een workshop?

Een workshop (ook wel clinic) is een werkvorm waarin actieve deelname van de deelnemers een belangrijke rol speelt. De workshop kan zich over een of meer dagen uitstrekken. Het is een werkvorm waarbij theorie en praktijk samen kunnen komen. In het onderwijs wordt de werkvorm geregeld toegepast. (bron: Wikipedia)

Wij zijn bij uitstek uw partner bij het organiseren van motiverende activiteiten. Onze workshops zijn daarbij een uitstekend hulpmiddel gebleken. Of het nu een workshop is waarbij een bepaalde bedrijfsboodschap tot uiting moet worden gebracht aan collega’s of een gezellige workshop “just for fun” met uw Top 20 relaties; wij maken elke gewenste workshop geheel op maat.

Een aantal voorbeelden van workshops die wij kunnen verzorgen:

  • Skyline Painting
  • Cursus Plat Rotterdams
  • Paint to Rock
  • Bob Ross Painting
  • Ukelele
  • Haka
  • Percussie

Voor meer workshops kunt u klikken op ons workshopoverzicht!

Overzicht workshops

Extra aandacht verdienen onze culinaire kookworkshops!

Bij aankomst brandt een vuurkorf waarop kastanjes of gesuikerde pinda’s gepoft worden. Elke gast krijgt een puntzakje mee als eerste bite.

Gekleed in schort en koksmuts met passende bedrijfsboodschap gaat het team onder leiding van de bevlogen chef-kok aan de slag. Na een korte introductie van de basic keukenregels en de ingrediënten, worden teams samengesteld. Elk gerecht moet op tijd klaar zijn anders wachten de gasten (jullie eigen collega koks) te lang op hun eten! Tijdens de kookworkshops worden uiteraard bijpassende wijntjes geproefd om bijvoorbeeld gezamenlijk de wijn voor het diner te bepalen. Samenwerking, timing én plezier maken gaan hier hand in hand! Na afloop krijgen alle deelnemers het schort, de koksmuts én de recepten mee naar huis!

Tot slot

Onze workshops kunnen bij u op het bedrijf, maar ook op diverse externe locaties georganiseerd worden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal gasten, tijdsduur, gewenst niveau culinair en locatie. Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuzes binnen het beschikbaar budget! 

Meer informatie?

Heeft u vragen aangaande de invulling van uw bedrijfsevenement? Neemt u dan gerust contact op met ons team. Wij adviseren u graag over de juiste workshop tijdens het bedrijfsuitje. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 - 413 59 51 of per email info@pegasusevents.nl


Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Na een hartelijk ontvangst met korte uitleg onder de schaduw van de Euromast zijn we in 2 groepen op pad gegaan. Met een zonovergoten strakblauwe hemel gingen de 5 groepen met de supersnelle, maar altijd te korte Watertaxi rit naar het dropping punt. Na een tocht van 2-3 uur met allerlei leuke opdrachten tijdens deze GPS speurtocht, eindigden we in een gezellig, intiem maar lekker restaurant.

Corbion, Gorinchem