Wereldhavendagen Beleef het meest unieke havenevenement van Rotterdam

Wereldhavendagen

Wereldhavendagen 2024 in Rotterdam!

Pegasus Events is ook dit jaar preferred supplier voor corporate events tijdens de Wereldhavendagen 2024!

Corporate events tijdens de Wereldhavendagen Rotterdam op 6-7 en 8 september 2024 versterken de samenwerking tussen uw bedrijf en de relaties. Ervaar de Rotterdamse haven met klanten en/of collega’s en bekijk de mogelijkheden voor een fantastisch programma op en rond het water tijdens dit unieke maritieme evenement! 

Haven beleving
Pegasus Events, ontwerpt maatwerk events, waarbij de beleving van de haven en uw wensen worden gecombineerd.

Dit jaar komen 5 verschillende topics aan bod: 
de slimme haven, 
de duurzame haven, 
de veilige haven, 
de carrière haven en 
de leefbare haven. 

Link een of meerdere van deze belangrijke waarden aan de missie van uw bedrijf en geef het corporate event extra dimensie. Aan uw gezelschap wordt uitgelegd hoe het in de haven werkt. 

Varen, lunch, rondleidingen of diner, vertel ons uw wensen. Vanaf het water voelt u zich onderdeel van de Wereldhavendagen. Neem uw gasten mee op een privéschip met drankjes, hapjes en een gepassioneerde gids. Aan boord worden de deelnemers ondergedompeld in maritiem Rotterdam. 

Avondshow
De avondshow op zaterdagavond is het spectaculaire hoogtepunt van de Wereldhavendagen! 
Beleef de show van dichtbij door aan boord te stappen van een feestelijk verlicht schip met borrel of diner inclusief (Rotterdams) entertainment. De feestelijke avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow op de Rotterdamse Maas. 

Varen door de haven 
Vanaf het water voel je je onderdeel van de Wereldhavendagen. Neem jouw gasten mee op een privéschip met drankjes, hapjes en een gepassioneerd gids. Aan boord worden jouw gasten ondergedompeld in maritiem Rotterdam. Wij bieden diverse vaartochten aan tijdens de Wereldhavendagen van vrijdag t/m zondag. Combineer de vaartocht met een bijzondere excursie bij één van onze havenpartners. 

Activiteiten vanaf de kade
- Ontdek en Beleef de Haven in de Stad – per fiets, tandem of e-bike.
Met een deskundige gids gaat u op pad en laten wij de haven zien zoals deze aanwezig is in het stadsbeeld. Oa het Worldport Pavillion maar ook verschillende havenbedrijven, huizen van (voormalige) havenbaronnen, de oerknal van onze haven en nog veel meer. De haven is meer aanwezig dan u zult denken. Ga op ontdekkingstocht door Rotterdam. Bewonder de high-lights van de stad, zoals de Wilhelminapier, Erasmusbrug, Kubus woningen, Hotel New York, ss Rotterdam en nog meer!

-Wereldhavendagen Citygame 
De stad verkennen en teambuilding met de Wereldhavendagen als thema/decor? Dat kan! In deze speciale Wereldhavendagen-tabletgame gaat u in teams op pad. In spelvorm leren uw gasten elkaar beter kennen. Het team wat de meeste kennis van de stad en havens blijkt te hebben gaat naar huis met een eervolle prijs. Dit programma is uit te breiden met uitgebreide catering en een rondvaart langs de Wereldhavendagen.

-Familiedag
Zéker als het gaat om het versterken van het “familiegevoel” binnen het bedrijf, hebben wij een mooi concept. De Wereldhavendagen Familiedag! Of het nu gaat om het bekijken van stoere schepen, geladen met containers of om de moderne architectuur waarin de haven zich bevindt. Op zondag staat de haven in het teken van uw bedrijfs/familiedag. U nodigt collega’s en familie uit en wij zorgen ervoor dat iedereen, van jong tot oud, met een glimlach huiswaarts keert. Onderdelen zoals leuke sport- en spelonderdelen, waaraan iedereen kan meedoen, een rondvaart dwars door het havengebied, lekker eten & drinken én vooral veel plezier maken met elkaar. U komt op plekken in Rotterdam waar niet iedereen zo maar komt, dus neem de hele familie mee en ervaar de Rotterdamse haven met elkaar!  

De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten. 
Graag vertellen wij u meer in een persoonlijk gesprek.  

Neem vrijblijvend contact op met onze event manager Jodi Boom op 010-4135951 of jodi@pegasusevents.nl

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Je kan nooit een uitje organiseren dat 48 mensen allemaal leuk vinden dachten we. Dit uitje van Pegasus Events bewees echter het tegendeel. We hebben een top dag gehad en elke collega was laaiend enthousiast.

Woonstad Rotterdam, Rotterdam