Wereldhavendagen Beleef het meest unieke havenevenement van Rotterdam

Wereldhavendagen

Wereldhavendagen 2020 gaat helaas niet door!

De 43e editie stond gepland op 4, 5 en 6 september 2020. Ondanks dat dit weekend buiten het momenteel geldende verbod op grote evenementen valt, heeft de organisatie besloten het evenement te annuleren. De Stichting Wereldhavendagen wil desondanks de Rotterdamse haven in 2020 alsnog in het zonnetje zetten en beraadt zich op de mogelijkheden!

Sinds 2018 zijn wij preferred supplier van de Wereldhavendagen voor alle zakelijke evenementen die georganiseerd worden tijdens dit maritieme evenement. Wij zijn u dan ook graag van dienst tijdens de editie van 2021!

Wereldhavendagen 

365 dagen per jaar wordt er in de Rotterdamse haven keihard gewerkt om de Hollandse welvaart op peil te houden. Maar de haven vervult ook een voorbeeldrol voor de rest van de wereld op het gebied van duurzaamheid. In september gaan deuren en poorten open die de rest van het jaar hermetisch gesloten blijven. Ervaar de Rotterdamse haven en bekijk de mogelijkheden voor een fantastisch programma op en rond het water tijdens dit bijzondere evenement!

Unieke zakelijke mogelijkheden 

Pegasus Events is preferred partner van de Wereldhavendagen. Hierdoor kunnen wij u en uw gasten unieke havenprogramma’s aanbieden, die alleen tijdens dit geweldige event zijn te boeken. Voor de invulling van uw personeelsuitje, relatie event of bedrijfsfeest zijn de Wereldhavendagen een ideaal podium. Of het nu gaat om een arrangement met vrij zicht op de avondshow en vuurwerk, een havenbezoek met heerlijk diner of een exclusieve rondleiding bij een innovatief havenbedrijf; de programma’s zijn stuk voor stuk uniek en zullen u en uw mensen nog lang bijblijven. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? 

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van een zakelijk groepsevenement tijdens de Wereldhavendagen van 2021 in een persoonlijk (digitaal) gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons voor inspiratie en ideeën met betrekking tot de invulling van uw bedrijfsevent danwel klantevent. Wij zijn te bereiken via 010 - 413 59 51 of info@pegasusevents.nl.

Kijk ook op de website van de Wereldhavendagen voor de zakelijke events: https://wereldhavendagen.nl/zakelijke-mogelijkheden/

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het was echt een super goed georganiseerde dag. De bussen waren goed geregeld, het diner en de locatie van het restaurant waren top en het interactieve stadsspel was ook heel origineel en leuk voor iedereen! Wij hebben alleen maar positieve reacties gekregen na afloop. Het contact voorafgaand en achteraf was ook heel fijn. Volgende keer organiseren wij zeker weer via Pegasus Events, bedankt!

Gemeente Leiden, Leiden