Mid-Winter Vaartocht

Een vaartocht door de Rotterdamse havens en skyline met echte winterkost zoals erwtensoep en roggebrood. Een glaasje schippersbitter kan bij dit bedrijfsuitje niet ontbreken!

Dit typische winters bedrijfsuitje start vanaf een steiger in Rotterdam. Aan boord van een geheel gerestaureerde salonboot wacht u een bijzonder knusse ambiance waarin u wordt getrakteerd op echte ‘winterkost’ zoals glühwein, erwtensoep en roggebrood. Op de Maas geniet u van een privé vaartocht langs de havens waar u tijdens dit bedrijfsuitje de 24-uurs economie van dichtbij aanschouwt. Aan boord kunt u zowel op het buitendek als in de knusse en warme binnenbar genieten van de winterse havens. Ontdek winters Rotterdam vanaf het water en ervaar de enige echte skyline van Nederland en de indrukwekkende havens van Rotterdam.

Meer dan varen

Dit teamuitje is goed uit te breiden met een lunch, borrel of high tea. Wilt u een deskundige gids aan boord die u allerlei feitjes en anekdotes over Rotterdam vertelt? Ook een pubquiz of Rotterdamse kennisquiz behoort tot de mogelijkheden. Zo garanderen we een geweldige avond!

Andere bedrijfsuitjes

Naast bedrijfsuitjes op het water organiseert Pegasus Events ook bedrijfsuitjes in de stad. Daarnaast organiseren wij diverse workshops en quizzen, desgewenst afgestemd op uw organisatie. Ook voor teambuilding activiteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Verder organiseren we diverse bedrijfsevenementen op maat. Dit doen we vanuit één missie: zorgen dat u en uw collega’s een geweldige dag beleven!

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn