a-MAZE-ing sloop Quest

a-MAZE-ing sloop Quest is een uitdagende en interactieve speurtocht over de Rotterdamse Maas. De sloepen worden bestuurd door ervaren schippers. Alle teams stappen in hun eigen boot, the game is on!

Teambuilding of bedrijfsuitje op het water

In de Entrepot haven Rotterdam liggen de prachtige motorsloepen voor u klaar. Aan de hand van een tablet met GPS en internet varen de teams een route over de Maas, gewoon tussen de beroepsvaart, een unieke beleving! Bakboord en stuurboord, teamwork is essentieel om deze sloepengame tot een succes te maken.

Onderweg worden er vragen beantwoord en opdrachten aan boord van de sloep uitgevoerd die meetellen voor de einduitslag. Wie heeft een scherp oog voor de omgeving, wie is handig met vlaggen? Wie weet veel van de stad? Teamwork dus! De vaarroute leidt u langs vele bezienswaardigheden in Rotterdam. Een bijzondere belevenis!

Op basis van het aantal goed beantwoordde vragen en zo origineel mogelijk uitgevoerde opdrachten wordt het winnende team bepaald. Zij gaan naar huis met de medailles en de eeuwige roem. Om kans op de overwinning te maken, is het noodzakelijk dat de teams aan boord goed samenwerken. Daardoor leren de deelnemers elkaar beter kennen. Dat maakt A-Maze-ing sloop Quest zo geschikt als interactief teambuilding uitje.

Ander teambuilding event of bedrijfsuitje?

Pegasus Events biedt naast deze activiteit nog veel meer mogelijkheden voor teambuilding en bedrijfsuitjes. Zo kunt u met uw team elektrisch rijden tijdens de Tuk Tuk Challenge, de Markthal ontdekken tijdens Het GROTE Markthalspel of op pad tijdens de tabletgame Explore 010. Bekijk hier al onze bedrijfsuitjes en  teambuilding activiteiten. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere meetings en incentive uitjes.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Een goed georganiseerd weekend door Pegasus Events. Makkelijk overleggen met Joris over een juiste invulling van het programma. Kortom perfect weekend geweest, positieve reacties vanuit het personeel ontvangen.

Techniplan adviseurs, Rotterdam