Tuk Tuk Challenge

U staat aan het begin van een spannende Tuk Tuk Challenge in Rotterdam. Tijdens dit bedrijfsuitje maakt u in teams in elektrische Tuk Tuk’s een speurtocht door het hart van de stad!

Dit bedrijfsuitje heeft een primeur: ‘duurzaam’ ontmoet ‘spanning’ in de Tuk Tuk Challenge Rotterdam! In teams van maximaal 6 personen maakt u in de elektrische Tuk Tuk’s een speurtocht door het hart van de stad. Alle highlights komen tijdens het teamuitje voorbij: De Rotterdam, de Euromast, de Erasmusbrug, de Kubus woningen, en nog veel meer Rotterdamse iconen.

Teambuilding in Rotterdam

De Tuk Tuk Challenge is een geweldige vorm van teambuilding! Terwijl de helft van het team de route uitstippelt, volgt de andere helft van het team een clinic Tuk Tuk rijden. Een ervaren instructeur leert u de fijne kneepjes van het rijden met deze bijzondere elektrische voertuigen!
Wanneer u bent opgeleid tot echte Tuk Tuk driver gaat de speurtocht door Rotterdam van start. Hier komt teambuilding bij kijken. Terwijl u zich een weg baant door de stedelijke jungle, wordt het teaminzicht getest met verrassende vragen en opdrachten. Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken! Tijdens de tocht draait het om kennis, oriëntatie, navigatievermogen en creativiteit! Samenwerken is tijdens deze teambuilding activiteit erg belangrijk.

Denkt u alle vragen goed beantwoord te hebben? Ga dan op zoek naar de eindlocatie waar, tijdens bijvoorbeeld een borrel of diner, de prijsuitreiking wacht en het bedrijfsuitje wordt afgesloten.

Locaties?

In Rotterdam bieden wij de Tuk Tuk Challenge aan in twee verschillende routes. Deze leuke duurzame teambuilding activiteit is onder andere ook mogelijk in Den Haag en Breda. Heeft u een andere bestemming op het oog? Geen enkel probleem! Wij ontwikkelen met alle plezier een maatwerk Tuk Tuk Challenge voor uw organisatie. Deze activiteit in combinatie met tablets en een app is uitermate geschikt als onderdeel van een relatie event, klantenuitje of personeelsweekend

Andere teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes

Pegasus Events biedt naast deze Tuk Tuk Challenge nog veel meer teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes aan. Dit doen we zowel op het land als op het water. Met Pegasus Specials organiseren we bedrijfsuitjes op maat. Dit kunnen incentive uitjes zijn of meetings, maar ook relatie evenementen behoren tot de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een speciaal bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem