Tandem Challenge

U staat aan het begin van de supergezellige Tandem Challenge in Rotterdam. Tijdens dit bedrijfsuitje maakt u in teams op tandems een speurtocht door het hart van de stad!
In teams van drie tandems met twee personen per tandem gaan de deelnemers op pad voor een unieke speurtocht door het hart van de stad. Alle highlights komen tijdens dit teamuitje voorbij: De Rotterdam, de Euromast, de Erasmusbrug, de Markthal, en nog veel meer Rotterdamse iconen.

Teambuilding in Rotterdam

De Tandem Challenge is een geweldige vorm van teambuilding en een unieke manier om de leukste en meest bijzondere plekjes van Rotterdam te ontdekken! Lekker sportief in de buitenlucht op pad met je collega's! De route moeten jullie zelf bepalen, dus al voor jullie op de Tandem springen start het teambuilding spel. Hebben jullie met het team de eigen, handige route uitgestippeld? Dan kunnen jullie op pad door Rotterdam.

Bij deze speurtocht komt teambuilding kijken! Terwijl u zich een weg baant door de stedelijke jungle, wordt het teaminzicht getest met verrassende vragen en opdrachten. Aan de navigators achterop de tandems de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken. En niet vergeten te trappen: we moeten geen snelheid verliezen natuurlijk. Tijdens de tocht draait het om kennis, oriëntatie, navigatievermogen en creativiteit! Samenwerken is tijdens deze teambuilding activiteit erg belangrijk.

Denkt u alle vragen goed beantwoord te hebben? Ga dan op zoek naar de eindlocatie waar, tijdens bijvoorbeeld een borrel of diner, de prijsuitreiking wacht en het geslaagde bedrijfsuitje wordt afgesloten.

Locaties?

Deze leuke duurzame teambuilding activiteit is onder andere ook mogelijk in Den Haag en Breda. Heeft u een andere bestemming op het oog? Geen enkel probleem! Wij ontwikkelen met alle plezier een maatwerk Tandem Challenge voor uw organisatie. Deze activiteit in combinatie met tablets en een app is uitermate geschikt als onderdeel van een relatie event, klantenuitje of personeelsweekend.

Andere bedrijfsuitjes

Andere teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes, Pegasus Events biedt naast deze Tandem Challenge nog veel meer teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes aan. Dit doen we zowel op het land als op het water. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een speciaal bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Ondanks weer en wind met 3 mooie sloepen de Maas getrotseerd. Na korte uitleg van boot en spel op pad met 3 teams. Genoeg opdrachten om iedereen volop bezig te houden en ondertussen varen door hartje Rotterdam en over de Maas. Super om te doen en je ziet ook nog veel van de stad. Ook in de herfst leuk als je tegen een spatje kan.

Greenchoice, Rotterdam