James Bond Citygame

'Shaken, not stirred’, een beroemde uitspraak van de bekendste geheim agent ter wereld! Maar wat weten jullie nog meer van hem? Play the game en duik undercover in de wereld van James Bond in Rotterdam. 

Speuren naar spionage- en kennisopdrachten

Doorkruis de stad met je undercover team, op zoek naar geheime missies. Daarvoor ontvang je van de “Head of the Secret Intelligence Service” M een secret-tablet, waarop je ook kunt zien hoe je in het klassement staat. Zorg ervoor dat jullie de concurrent voorblijven. Echt het verschil maken? Zet dan al jullie creativiteit in bij de foto en filmopdrachten! My name is Bond, James Bond. 

Verbeter je schietvaardigheid

Een goede geheim agent weet hoe hij zijn wapen gebruikt. Zeker als deze ontwikkeld is door de “endlessly inventive scientific genius” Q. In de donkerte van het parcour ga je de strijd aan met de tegenstander.

De lasers vliegen je om de oren tijdens dit spannende gevecht! Hebben jullie als team nog een baanbrekende strategie die je de overwinning brengt?

Shaken, not Stirred

Even op adem komen? Wel James Bond-stijl uiteraard; met een originele dry-martini cocktail! Vraag de barman om hem te 'shaken' en proost met je collega's op een geslaagde dag.

Het arrangement is inclusief:

  • City game met tablets, vind met jouw team de geheime missies door heel Rotterdam 
  • Lasergamen
  • Martini cocktail


Het arrangement is uit te bereiden met:

  • Varen doet James ook graag maar dan wel in stijl en super snel; met 80 km per uur over de maas in een stoere Rib. Voor de echte thrill seekers!
  • Het echte Bondgevoel is bijvoorbeeld lopen over de tuien van de Golden Gatebridge. Hier doen we dat Rotterdam style; Abseilen van de Euromast. Geschikt voor agenten met stalen zenuwen.
  • VIrtual reality! Met VR-bril ontdek je een andere wereld. Speel tegen of mèt andere special agents. 


Kortom een ‘must do’ voor Bond-lovers en teambuilders!

 

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk