Explore de Kop & de Kaap

De Kop van Zuid en Katendrecht hebben zich de laatste jaren ontwikkeld tot de twee populairste wijken van Rotterdam-Zuid. De iconische architectuur op de Kop van Zuid zal je blijven verbazen samen met de eeuwenoude verhalen over de Holland Amerika Lijn, Katendrecht vroeger het Red Light district en het zeemanskwartier. Nu één van de meest levendigste plekken van de stad met vele restaurants, de Fenix Food Factory en niet te vergeten het prachtige ss Rotterdam. Hier valt een heleboel te ontdekken! 

Tabletgame Rotterdam    

Ieder team bepaalt een strategie, sommige vragen/opdrachten leveren namelijk meer punten op dan de andere. Gaan de teams ervan uit voldoende kennis van de Kop van Zuid & Katendrecht te hebben en beantwoorden zij de meerkeuzevragen? Of moet het team het hebben van creativiteit en originaliteit en gaan ze voor de video/foto opdrachten welke meer punten opleveren. De teams bepalen zelf de route en welk type opdrachten zij uitvoeren. Een Gers interactief teambuilding spel waarbij je het echte Rotterdam leert kennen! 

Minigames & Boobytraps 

Onderweg kunnen de teams elkaar “live” uitdagen via de tablet voor het spelen van één van de minigames om zo extra punten te verdienen! Of plaats boobytraps op strategische plekken in de stad om punten af te troggelen van een ander team. Daag de andere teams uit door het spelen van live minigames en het plaatsen van boobytraps.    

Prijsuitreiking

Het is extra spannend omdat ook de scores van de andere teams te zien zijn. Maakt dit de teams extra fanatiek? Maar let op! 30 minuten voor de eindtijd verdwijnt de tussenstand en is alles nog mogelijk. Zo blijft de einduitslag een verrassing tot aan de prijsuitreiking. Onze instructeur maakt het winnende team bekend. Zij gaan naar huis met een mooie Rotterdam prijs en uiteraard eeuwige roem! 

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn