Code Rotterdam Citygame

Een fantasierijke urban survivaltocht door mysterieus Rotterdam: zowel de stad als deze teambuilding activiteit dragen bij aan een zinnenprikkelende middag waar nog lang over zal worden nagepraat! Code Rotterdam is een combinatie tussen Cluedo en de Da Vinci Code. In het centrum van de meest verrassende stad van Nederland speelt u met uw collega’s een unieke city game.

Speurtocht in Rotterdam

De deelnemers krijgen uitleg over een mysterieuze schipbreuk honderden jaren terug. Aan de deelnemers aan deze teambuilding activiteit de taak om in het Rotterdam van nu te ontdekken wat er toen is voorgevallen! Vervolgens gaan de deelnemers de stad in. Zónder te weten waarheen en zonder te weten wat de bestemming van dit bedrijfsuitje is.

De teams gaan de stad in zonder exact te weten wat de bedoeling is. Het enige dat ze weten is dat ze tijdens dit teamuitje ‘De Code’ moeten ontdekken. Maar hoe? En waar? De helden voor één dag worden gestuurd door GPS, aanwijzingen van de oorspronkelijke bemanning en een onvolledige schatkaart. Door verzegelde enveloppen, sleutel en codes komen ze steeds dichter bij de waarheid. Doel is het vinden van een bepaalde locatie in de stad; dit is tevens de plaats waar gedineerd zal gaan worden.

Voor wie is deze teambuilding geschikt?

Code Rotterdam is een licht actief bedrijfsuitje in Rotterdam dat voor vrijwel iedereen goed te doen is. Bereidheid tot teamwork, creativiteit en humor zijn absolute vereisten! Een middag spanning, teambuilding en competitie, waarbij óók tijd is voor een drankje en het pakken van terrasje.


Doet u liever op een andere manier aan teambuilding? Bekijk dan ons overzicht. Ook voor bedrijfsuitjes en vergaderlocaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen ook uw bedrijfsuitje op maat.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

We kregen duidelijke uitleg over de spelregels om daarna, gewapend vol goede moed én regenjas, op pad te gaan in het natte Rotterdam. De tablets werkten perfect, ook met de regenhoes. Ondanks de regenachtige start hebben we een gezellige en creatieve middag met elkaar gehad. De vragen die door onze collega's waren aangeleverd waren een extra bonus. De lol die we met elkaar hadden, heeft er zelfs voor gezorgd dat de zon weer tevoorschijn kwam en we de dag konden eindigen met een grote grijns. Dank voor de organisatie en fijne communicatie vooraf en achteraf!

Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam