Beleef Bike Tour Rotterdam

Fietsen, borrelen en Rotterdam bekijken vanaf grote hoogte: dit zijn slechts enkele elementen van de Beleef Bike Tour. Tijdens dit bedrijfsuitje maak je op de fiets kennis met Rotterdam en haar iconen.

Een goed begin van het bedrijfsuitje

Dit bedrijfsuitje begint in een gezellig restaurant gevestigd in de Rotterdamse Entrepothaven. Dit gebied is zelfs voor de échte Rotterdammer vaak een verassing. Met de luxueuze jachten in de jachthaven waant u zich even in Saint Tropez of Monte Carlo. De Entrepothaven is van oorsprong een overslaghaven en het restaurant bevindt zich dan ook in één van de voormalige pakhuizen die werden gebruikt voor opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. In het restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een kopje koffie of thee.

Rotterdam by bike 

Als de koffie op is, is het tijd om het bedrijfsuitje per fiets te vervolgen! De fietsen staan gereed en onze stadsfanaten staat te popelen u alles van “ons” Rotterdam te laten zien. Rotterdam staat bekend als architectuurstad met de enige echte skyline van Nederland. De Rotterdamse gids neemt u mee langs bijzondere bouwwerken zoals De Rotterdam, Hotel New York, De Erasmusbrug, De Markthal, Centraal Station en Kubuswoningen. De route is in overleg met de gids te bepalen. Uiteraard is het afhankelijk van de tijd welke punten bezichtigd kunnen worden tijdens het teamuitje. 

Bedrijfsuitje op grote hoogte

Halverwege de tour maakt u een stop voor een heerlijke broodjeslunch op grote hoogte! Op ruim 100 meter hoogte is het restaurant van de Euromast gevestigd. Tijdens de lunch heeft u een prachtig uitzicht over Rotterdam. Na afloop van de lunch is er de mogelijkheid om het buitenplatform te bezoeken en met de Euroscoop naar 185 meter te gaan. Een bedrijfsuitje op grote hoogte! Na de lunch vervolgt u de fietstocht door Rotterdam. De gids vertelt u alles over hetgeen u ziet. De gids weet leuke anekdotes en leerzame feiten te vertellen.

Bezoek Markthal

U komt aan bij één van de nieuwste architectuur spektakels van Rotterdam; de Markthal. De fietsen worden netjes in de fietsenstalling geplaatst en de gids neemt u mee voor een kijkje in dit foodwalhalla. Uiteraard is er bij dit bedrijfsuitje de gelegenheid om zelfstandig rond te kijken in de Markthal en te proeven bij de verschillende kramen (#supportthelocals). Het laatste deel van de fietstour brengt u via de Willemsbrug of Erasmusbrug terug naar restaurant Okay in de Entrepothaven om het bedrijfsuitje af te sluiten met een heerlijke borrel op het ruime buitenterras of in de aparte serre waar voldoende ruimte is voor 1,5 meter borrels.

Borrel Entrepothaven als afsluiting van het bedrijfsuitje

Na een sportieve en leerzame dag is het tijd voor een welverdiende borrel! Er worden heerlijke borrelhapjes geserveerd en u kunt drankjes bestellen bij de bediening. Een mooie afsluiting van een complete dag uit in Rotterdam. Dit bedrijfsuitje biedt een ideale combinatie tussen lekker buiten zijn en het beleven van de stad Rotterdam.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht