Appic Game Rotterdam

Wereldstad Rotterdam staat bekend om haar hoge wolkenkrabbers, indrukwekkende havens, hippe restaurants, foodmarkets en tal van culturele instellingen. Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Een ‘Epic City dus’ en genoeg redenen om deze prachtige stad te ontdekken met de Whatsapp game: Appic Rotterdam!

Een programma waarbij de hoogtepunten van Rotterdam in vogelvlucht voorbij komen én waarbij teambuilding centraal staat in deze op maat te maken Whatsapp game in havenstad Rotterdam.

Whatsappgame Rotterdam    

Appic Rotterdam is een superleuke whatsapp-citygame die gespeeld wordt via whatsapp op de eigen telefoon van de deelnemers. De deelnemers gaan in teams op de tandem door Rotterdam. Zij volgen daarbij een knooppuntenroute waarbij het bereiken van een knooppunt een vraag oplevert. Hebben de teams voldoende kennis van Rotterdam? Of moet het team het hebben van creativiteit/originaliteit en gaan ze vol voor de video/foto opdrachten om meer punten te verzamelen?

Prijsuitreiking

De teams dienen op de aangegeven tijd terug te zijn op de eindlocatie. Te laat terug betekent strafpunten! Onze instructeurs beoordelen de teams op basis van het aantal juiste antwoorden en de originaliteit en creativiteit bij de uitgevoerde opdrachten. Het winnende team gaat naar huis met een leuk aandenken aan dit bedrijfsuitje en uiteraard de eeuwige roem!

Dit arrangement is te combineren met een vergadering, lunch, borrel, diner en/of een uniek vaararrangement op de Rotterdamse Maas. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden hiervoor! 

Waarom Rotterdam?

Atypisch in eigen land, internationaal befaamd om de vernieuwingsdrift en ongepolijste charme. Of het nu gaat om de steeds veranderende skyline vol gedurfde architectuur, de haven die geldt als slimste ter wereld, of de can-do mentaliteit van de bewoners. Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en altijd in beweging. Een stad van voorlopers, pioniers en mensen die verandering durven en willen brengen.

Andere bedrijfsuitjes in Rotterdam

De Appic Rotterdam Whatsapp Game is een leuke middag, niet te duur en natuurlijk voorzien van uitstekende begeleiding. Uiteraard kunt u kiezen uit meer bedrijfsuitjes, zoals de 
Sloepenspeurtocht, Tuk Tuk Challenge of een Beleef stadstour met onze stadsfanaten. U kunt bij ons ook terecht voor een breed aanbod aan teambuilding activiteiten.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De sloepenspeurtocht is een echte aanrader! Leuk dat je zelf kan varen over de Maas met een mooie sloep. De speurtocht bracht ons langs verschillende bijzondere en kenmerkende punten van de omgeving van Rotterdam. We hebben gevaren langs verschillende bruggen, sluizen, havens en rederijen. Het zonnetje maakte de tocht helemaal top! Na het varen hadden wij een lekkere barbecue bij restaurant Okay.

Willems Vastgoedonderhoud, Rotterdam