Case: Personeelsuitje Rotterdam

Realisatie

De aanvraag van deze klant is bij ons binnen gekomen via het Nhow hotel. Deze locatie was door de klant al geboekt voor de overnachting en zocht nog een leuke middagactiviteit na de presentaties in de ochtend.
We zijn op zoek gegaan naar een activiteit welke met de gehele groep tegelijk te doen is. Al snel kwamen we uit op het teambuildingsuitje de sloepenrace. Omdat de klant ook het RIB varen erg leuk vond hebben wij een combinatie van deze 2 programma’s gemaakt. Toen bekend was dat het een sloepenrace zou worden hebben we een site visit gehad samen met de klant om de locatie te bezichtigen en meer uitleg te geven over hoe het programma in zijn werk gaat. Op de dag van het evenement was het prachtig weer. Onze instructeurs hadden vooraf de wedstrijdbaan en sloepen gereed gemaakt. Daarnaast was het restaurant aangekleed naar de wensen van de klant. De groep arriveerde per touringcar keurig op tijd. Onze instructeurs hebben een uitleg gegeven in het Engels omdat het een internationale groep was. De teamindeling en het wedstrijdschema hadden wij overal op de locatie opgehangen zodat mensen precies wisten wanneer ze moesten roeien en wanneer ze gingen RIB varen. We hadden begeleiders op de steiger voor het roeien. Onze andere instructrice heeft de groepen begeleidt van en naar het RIB varen.
Iedereen deed heel enthousiast mee met het roeien en het RIB varen was een spectaculaire verrassing. Al met al een zeer geslaagde dag! Onze instructeurs hebben de gasten uitgezwaaid toen zij weer in de touringcar zijn gestapt.

Opdrachtgever

Amerikaans fabrikant van sportkleding.

Groepsgrootte

115 deelnemers.

Opdracht

Verzorg een actief teambuildingsprogramma op de binnenwateren van Rotterdam.

Uitgangspunten

• Actief en teambuilding;
• Bijzondere locatie;
• Thrill op de Maas;
• Engelstalig programma;
• Gezamenlijke activiteiten.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Op zaterdag 24 juni jl. bezochten we met ons bedrijf Infrascoop in het kader van ons 10-jarig bestaan Rotterdam. Pegasus Events heeft voor ons een borrelboottocht door de haven en langs de skyline van Rotterdam verzorgd met aansluitend diner op een leuke locatie. Het weer was helaas spelbreker tijdens de boottocht, maar de kapitein maakte veel goed met zijn verhalen over de haven van Rotterdam. De contacten tijdens het vooroverleg waren prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Al met al een dag waar we met plezier op terugkijken.

Infrascoop bv, Cuijk