Case: Bourgondisch Maastricht

Opdracht

Na een prachtige jubileumreis naar Valencia was het in 2019 weer tijd voor een onvergetelijk personeelsweekend in Nederland. De opdracht was helder ontwikkel een verrassend personeelsweekend waarbij de stad en natuur centraal staan. 

Uitgangspunten

  • 2 daags personeelsweekend;
  • Niet in de Randstad;
  • Samen uit samen thuis;
  • Combinatie tussen actief en gezelligheid;
  • Maak gebruik van de unieke omgeving;
  • Verrassende catering en exclusieve locatie;

Realisatie

Alle deelnemers verzamelden zich op het kantoor van Techniplan in Rotterdam Alexandrium. Hier stond onze enthousiaste begeleiding iedereen op te wachten bij de touringcar voor de transfer naar Maastricht! Aangekomen in Maastricht zijn we meteen de Maas opgegaan voor een mooie rondvaart langs de mooiste en verrassendste plekjes van de Maasstad van het Zuiden. Aan boord genoten de gasten van heerlijke catering en het zonnige buitendek. Hierna was het tijd om in te checken (de bagage was uiteraard reeds afgegeven bij het hotel) in het prachtige Derlon Hotel in het centrum van Maastricht.

Na wat vrije tijd stond de touringcar alweer klaar om alle deelnemers naar de bijzondere avondlocatie te brengen, Sofa Maastricht. In deze rustige omgeving waar de mooie natuur en de stad samenkomen genoten de gasten van een heerlijke borrel op het exclusieve terras. Vervolgens stond er in de prachtige tuin van Sofa Maastricht twee echte Limburgse activiteiten gepland! De gasten gingen aan de slag met roofvogels en uilen tijdens de valkerij workshop en was het tijd om samen creatief met mergel een eigen kunstwerk te creëren. Uiteraard onder begeleiding van professionele mergelbeeldhouwers. De avond werd afgesloten met een heerlijk en uitgebreid diner in een eigen ruimte van Sofa Maastricht.

Na een heerlijke nachtrust en een goed ontbijtbuffet zijn alle deelnemers per touringcar afgereisd richting het achterland van Valkenburg. Hier heeft iedereen een supertoffe biketocht gedaan door de donkere mergelgrotten van Limburg. Al dat fietsen maakte hongerig en voordat we weer in de touringcar richting huis stapten werd dit personeelsweekend in Maastricht afgesloten met een heerlijke lunch. Prachtig weer, bijzondere activiteiten, heerlijke catering en een fantastische groep mensen waren de ingrediënten van dit onvergetelijke personeelsweekend!

Opdrachtgever

Techniplan Adviseurs B.V.

Groepsgrootte

70 personen

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Het evenement met mijn gasten die ik daarvoor had uitgenodigd (Water bij de wijn arrangement) op 4 februari jl. zullen wij niet snel of misschien wel helemaal niet meer vergeten. Wij hebben ons zeer vermaakt. Lunch en locatie: uitstekend. Vaartocht over de Nieuwe Maas en bezoek aan havens: prachtig. Rondvaartboot: Gezellig en prima afgestemd op ons gezelschap. Gids: gezellige man met een prima verhaal. Service aan boord: keurig. Gebak en koffie e.d. aan boord: prima. Wijnproeverij, locatie en service: Keurig verzorgd. Kwaliteit en producten wijnproeverij: prima. Watertaxi: Drie watertaxi's lagen keurig op de afgesproken tijd klaar om ons weer terug te brengen: een geweldig slotakkoord van een zeer geslaagd evenement!

Dhr. Berghout, Alphen a/d Rijn