Who Is The Millionaire

Online Game "Who's the Millionaire?!"

Een van jouw collega's is in het geheim miljonair, en in deze game kun jij erachter komen wie dat is! Kraak alle aanwijzingen, voltooi de opdrachten en bel de miljonair als eerste op! Wie zijn telefoon gaat straks af en blijkt de geheime rijke collega te zijn?

Gedurende de game zal blijken hoe deze geheime miljonair zo rijk is geworden. Start snel de game en kom erachter... Wie oh wie is die rijke collega?

Teambuilding op afstand

Deze game wordt in teams gespeeld via een eigen tablet of smartphone. Gewoon op afstand, gemakkelijk vanuit huis of kantoor. Door de combinatie met Teams kan iedereen met elkaar communiceren en in de gaten houden wat er gebeurt.

Het mysterie kan je alleen achterhalen als je samenwerkt met collega's. Sommige collega's hebben informatie die jou verder zal brengen, maar andersom geldt dit ook. Een kleine bijkomstigheid, je weet nog niet wie welke informatie heeft...

Alternatief?

Meer interactie met je collega's en ook nog prijzen winnen? Speel dan de Virtuele Bingo Game met onze online quizmaster en "notaris"! Of speel dé teambuildingsgame HACKED! en verbindt je collega's op afstand. De ideale online game voor de VriMiBo vanuit huis.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events bezorgde onze studenten een top evenement, waarbij ze Rotterdam op een leuke manier toegankelijker hebben gemaakt voor de studenten. Het programma (de city game en aansluitend het diner) viel erg in de smaak en gaf studenten de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen.

RSM, Rotterdam