Online Songfestival Quiz

Ga de strijd aan met andere collega's/families tijdens de online Songfestivalquiz at home. Welk team weet de douze points te behalen? 

Songfestival Quiz Rondes

Aan de hand van afwisselende vragenrondes gaan we het absolute Songfestivalbrein bepalen! Er wordt in teams gestreden. Elk team krijgt een eigen kleur. Voor elke deelnemer in het team dient een wapperobject in die kleur te worden klaargelegd zodat de jury goed kan zien welk team als eerste het goede antwoord wist tijdens deze unieke Songfestival Quiz.

Bij de Songfestival Quiz spelen deelnemers verschillende thematische spelrondes. Denk aan de muziekronde met zowel Hollandse als Europese inzendingen, de wie zien we hier ronde, welke taal is dit ronde en de bonusronde die voor elke groep te personaliseren is! Bij de 'wie zien we hier' ronde worden de deelnemers uitgedaagd om zo snel mogelijk antwoord te geven op de meest opvallande Songfestival inzending die er getoond wordt. 

Online gezelligheid

De online Songfestival Quiz zit vol met hilarische content, interactie tussen de deelnemers en veel fun! Beleef op een leuke manier het Songfestival dat dit jaar in Rotterdam plaatsvindt met je collega's of vrienden/familie. Je kan vanuit je eigen huis of kantoor meespelen. Uiteraard worden de deelnemers uit het winnende team beloond met een mooie songfestivaltrofee. En de eeuwige roem natuurlijk!

Alternatief? 

Pegasus Events biedt naast deze Songfestival online quiz nog veel meer Online en corona proof activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld de fun game Who is the Millionaire of de Hollandsche Quiz - Online editie. Een leuke online cocktail workshop of een online event op maat? Wij denken graag met u mee. 

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem