Online Nieuwjaars Pubquiz

Online Nieuwjaars Pubquiz

De deelnemers worden vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens de 2 uur durende Nieuwjaars Pubquiz. Zorg dat je klaar zit achter de computer met je glas champagne en een lekkere oliebol, dan kunnen we beginnen!

Bij de Nieuwjaars Pubquiz spelen deelnemers in teams tegen elkaar tijdens verschillende spelrondes die in het teken staan van het afgelopen jaar. Denk aan logo’s raden, wie is deze beroemdheid van 2021, raad de hits van het afgelopen jaar en beantwoord vragen over actuele feiten! Maar ook aan leuke tussenrondes waarbij de deelnemers zo snel mogelijk een kleur in beeld moeten houden of een woord moeten raden. Door de gevarieerde rondes is het een zeer leuke en interactieve quiz waarbij iedereen mee kan doen!

Uiteraard wordt het winnende team beloond met een trofee. En de eeuwige roem natuurlijk!

Personaliseren?

Totaal ontzorgt worden? Het is mogelijk een gepersonaliseerde Borrelbox aan alle deelnemers toe te zenden. Ook is het mogelijk om een aantal bedrijfsvragen aan de Pubquiz toe te voegen. Denk hierbij aan vragen als ‘Wie eet altijd pindakaas op zijn boterham?’ of ‘Hoe is ons bedrijf ontstaan?’.

Voorbeeldprogramma

  • 15:00 Quizmaster heet iedereen welkom en legt de spelregels uit
  • 15:15 Start Nieuwjaars Pubquiz
  • 16:30 Prijswinnaar is bekend


Alternatief?

Pegasus Events biedt naast deze Online Nieuwjaars Pubquiz nog veel meer online activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een NIEUWJAARS BINGO of de HOLLANDSCHE QUIZ. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Afgelopen zomer hebben wij voor het eerst een vergaderarrangement met een teambuilding activiteit via Pegasus georganiseerd. De gehele organisatie van dit event is ons uit handen genomen en perfect georganiseerd door een gedreven team van mensen. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en zelfs het weer werkte mee. De locatie, lunch, Tuk Tuk Challenge en BBQ bij restaurant Okay was super! En als kers op de taart was iedereen zeer aangenaam verrast door de inzet van de RIB boten. Kortom het was een super geslaagde dag met een top team van Pegasus Events.

VORM BV, Papendrecht