Online Carnaval Show

Online Carnavalsborrel Show

Door de omstandigheden kunnen we tijdens Carnaval dit jaar helaas niet hossen in de kroegen en op de pleinen van Kielegat. Geen biertjes drinken in Zandhazendurp. Geen optocht lopen in Lampegat. En niet in rood wit geel gekleed de straten en cafés van Oeteldonk onveilig maken. Maar niet getreurd: Wij hebben de oplossing!

Live vanuit onze studio nabij Bliekenstad (Gorinchem), worden de deelnemers vanuit huis geïnspireerd en betrokken tijdens een anderhalf uur durende show. Zorg dat je met een pilsje en in je beste outfit klaar zit achter je scherm en houd je telefoon bij de hand: We gaan beginnen!

Quiz en spelshow

Een te gekke, gave, gezellige en energieke interactieve carnavalsshow samen met jouw gezelschap, iedereen THUIS! De Online Carnavalsborrel Show is de gezelligste interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. De quiz word gespeeld via een online platform waarbij de deelnemers de show kunnen volgen via het scherm van hun tablet of laptop. De spelshow bevat een mooi decor en diverse lichteffecten die zorgen voor een volwaardig carnavalsgevoel. De show wordt gepresenteerd vanuit een professionele studio. In de studio zijn een aantal technici en de presentator aanwezig, maar er kunnen ook twee deelnemers plaatsnemen achter de speeldesks in de studio, dit kan bijvoorbeeld de prins zijn of misschien de lokale tonprater!

Boordevol muziek

Een muzikale omlijsting met de leukste carnavalskrakers, wordt verzorgd door het team achter de schermen. In de show zitten zogenaamde “bumpers” die zorgen dat het geheel mooi vloeiend doorloopt. De video wordt bediend door een technicus die schakelt tussen de verschillende beelden. Op deze manier blijft de show interessant voor alle deelnemers thuis.

De show, die in grote lijnen gepersonaliseerd kan worden, duurt tussen de 60 en 90 minuten. Indien gewenst is het uiteraard mogelijk de show langer of korter te laten duren. Zitten jullie er klaar voor?

Borrelbox

In aanvulling op deze originele Carnavals Borrel Show kan Pegasus Events een heerlijk borrelpakket bij alle deelnemers thuis bezorgen. Met een biertje en lekker hapje in de hand is de Online Carnavals Show helemáál compleet!

Samengevat

Een complete quiz, spelshow en entertainment avond in één! Ben je met jouw bedrijf, dorp, carnavals vereniging of ander gezelschap op zoek naar een Corona – proof manier om toch een beetje een eigen carnaval te vieren? Neem dan contact met ons op. Onze shows zijn helemaal te personaliseren en wij helpen je om er echt een eigen show van te maken! 

Alternatief?

Pegasus Events biedt naast de Carnaval Borrel Show nog veel meer ONLINE activiteiten aan. Speel bijvoorbeeld een VIRTUELE BINGO of de HACKED GAME. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Zeer fijne organisatie met ruime keus. Men denkt goed mee bij het samenstellen van het programma en biedt diverse mogelijkheden rekening houdend met alle bepalende factoren.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Den Haag