Nieuwjaarsborrel Show

De Nieuwjaarsshow; quiz, spelshow én teambuilding in één! 

Een complete Nieuwjaarsquiz, spelshow en teambuilding avond in één! Met algemene quiz vragen of juist vragen over het afgelopen jaar van het bedrijf. Ook kunnen we vooruit kijken naar het komende jaar 2022!

Quiz & Spelshow

De Nieuwjaarsborrelshow is een show waarbij het eerste deel bestaat uit een interactieve pub quiz, waar iedereen kan meespelen met een eigen mobiele telefoon vanuit huis. De presentatie van de quizshow vindt plaats vanuit een professionele tv studio en kan uitgezonden worden naar een gewenste houder (Vimeo / YouTube / Teams).

Na de pubquiz rondes vormen zich 2 teams die vervolgens de “Nieuwjaarsborrel Finale Show” gaan spelen. Bij deze show mogen de kandidaten inbellen en worden indien mogelijk in beeld gebracht. Er volgen een aantal vragen- en actieve rondes. Na elke ronde wordt natuurlijk aan het rad gedraaid om het aantal punten te bepalen dat de finalisten hebben gewonnen. Tussen de rondes door kan een nieuwjaarswens of interview met de directeur getoond worden. 

Meer show?

Aanvullende optredens tussendoor, een interview met de directeur of manager, of juist met de werknemer van de maand! De show is volledig te customizen. Zo kun je de nieuwe strategie van je bedrijf presenteren en het op een leuke manier brengen en testen bij je collega’s. Ook het format van de show kunnen wij geheel maatwerk verzorgen naar jullie eigen Bedrijfs Nieuwjaarsshow.

Borrelbox of Nieuwjaarspakket @Home

In aanvulling op deze leuke Nieuwjaarsborrel Show kan Pegasus Events een borrelpakket of Nieuwjaarspakket bij alle deelnemers bezorgen. Zo is de online Nieuwjaarsborrel helemáál compleet! Wij zorgen er samen met u voor dat alle deelnemers een gepersonaliseerde box ontvangen. Dat wordt genieten!

Meer info?

Wil u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tijdens de show is er een mogelijkheid om optredens tussendoor te laten plaatsvinden. De precieze invulling kan samen met u bepaald worden.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

I actually really enjoyed the Kick-Off and thought the length of the work-content was just long enough to get things done without getting to tired. I LOVED the fun events and really enjoyed hanging out with my colleagues in such a fun way! The castle was beautifull and the hotel was great. This event was super awesome, everything was taken care of.

Gamehouse Europe BV, Eindhoven