De Rotterdam Show Online

De Rotterdam Show

De grootste online borrelquiz van Rotterdam

Op vrijdagavond 26 maart organiseert Hotel New York de grootste en leukste borrelquiz van Rotterdam. Samen met Pegasus Events en Publieksentertainent.nl wordt de avond live gepresenteerd vanuit onze professionele studio en wordt het een quizshow van, voor en door Rotterdammers (en daarbuiten). Hotel New York zorgt voor een passende Borrelbox voor twee personen, waarbij twee tickets zitten om mee te doen met de online quiz!

De Rotterdam Show bevat 4 spelrondes met vragen over Rotterdam. Deelnemers kunnen onder het genot van de Borrelbox meedoen met de quizshow. Je bekijkt de show op je laptop of iPad en via de mobiel geef je antwoord op de vragen. Aan het einde van de avond worden de twee slimste deelnemers met een videoverbinding naar de studio gehaald voor de spannende finale. Natuurlijk zijn er fantastische prijzen te winnen. Een geheel verzorgde overnachting met diner in Hotel New York, een sloepentocht door Rotterdam, kaarten voor ABN AMRO World Tennis Tournament 2022, Hotel New York schoenen van Mascolori en nog veel meer. Gedurende de show verzorgen we ook het nodige entertainment. Zo zal de huisband van Hotel New York, The Big Swingers, optreden en zijn er leuke videofragmenten.

Roel Dusseldorp, general manager Hotel New York. “Met deze quiz willen we dichtbij onze gasten komen. Iedereen snakt naar gezelligheid en elkaar weer ontmoeten en wij dus ook. Wij komen dan ook graag bij de mensen thuis door middel van deze quiz. Nu zijn wij goed in het verzorgen van de borrelbox, maar met deze twee partners uit de evenementen business zorgen we voor een onvergetelijke avond.”

Tijdens de show wordt er ook een loterij georganiseerd. Wanneer iemand zich aanmeldt voor de online Rotterdam Quizshow kunnen er direct loten gekocht worden. De opbrengst van de loterij gaat in zijn geheel naar Team 47 van de Roparun, het team van Hotel New York en naar Diergaarde Blijdorp.

Meer informatie en kaarten voor de Rotterdam Show zijn te koop via www.rotterdamshow.nl.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

De Tuk Tuk Challenge was een hele leuke en aparte manier om door Rotterdam te rijden. Bij iedereen viel dit heel erg in de smaak en we hebben dan ook een hoop lol gehad.

Bakker & Co, Zwijndrecht