Family Sloepengame

Stap met de hele familie aan boord van onze elektrische sloepen en beleef een unieke en gezellige middag op de Rotterdamse Bergse Plassen. Na een korte uitleg van onze instructeur gaan jullie in teams op pad met de sloepen. Aan de hand van een tablet maken jullie een speurtocht langs de prachtige eilandjes en villa's die langs de Bergse Plassen liggen. Daag je familie leden op de andere boten uit door het spelen van een mini game of plaats boobytraps om punten af te troggelen!

Jullie varen zelf een eigen uitgestippelde route waarbij er onderweg allerlei leuke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Hilariteit en gezelligheid gaat hand in hand tijdens deze Family Sloepengame in Rotterdam. Een hapje en drankje aan boord? Geen probleem wij verzorgen dit graag.

Na afloop van de game verzorgd onze instructeur de prijsuitreiking! Welke familieleden hebben de opdrachten het beste uitgevoerd en wat zijn de meest originele foto en video opdrachten! Dit leuke en ontspannen familieuitje afsluiten met een borrel of diner? Geen probleem! Wat dacht u van een BBQ of grillarrangement op het terras of in de tuin van de locatie aan de Bergse Plassen. 

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Zeer fijne organisatie met ruime keus. Men denkt goed mee bij het samenstellen van het programma en biedt diverse mogelijkheden rekening houdend met alle bepalende factoren.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Den Haag