Corona-Proof Uitjes Bedrijfsuitjes in de buitenlucht op afstand | online teambuilding games

Corona-Proof Uitjes

VANAF 1 JUNI 2020 VERZORGEN WIJ 1,5 METER EVENEMENTEN VOOR GROEPEN

Met de huidige versoepelingen van de COVID-19 maatregelen is het mogelijk om per 1 juni georganiseerde “1,5 meter bedrijfsuitjes en workshops” te verzorgen. De afgelopen weken zijn wij met ons team hard bezig geweest om vernieuwende (online) event concepten voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, teambuilding uitjes, meetings, online games en maatwerk events te ontwikkelen die volledig in lijn staan met de nieuwe veiligheids maatregelen. Pegasus Events heeft diverse teambuilding programma’s welke wij hosten op afstand, online of in kleine en grote gezelschappen in en buiten kantoor.

Alle buitenactiviteiten en meetings worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM. De groepsgroottes passen we uiteraard aan naar de toegestane aantallen die gelden op het moment dat uw bedrijfsevent plaatsvindt. Wat maakt een uitje op 1,5 meter goed? Samen maximaal effect en verbintenis voelen. Dit is iets waar wij al ruim 15 jaar goed in zijn, zeker ook op 1,5 meter. Ga de zomer periode in met je collega's met een bedrijfsuitje op 1,5 meter afstand! Geniet van de diverse buiten activiteiten die Rotterdam te bieden heeft en stap aan boord van uw eigen rondvaartboot voor een vaartocht en geniet op het ruime buitendek van het indrukwekkende uitzicht op de havens en skyline van de stad.

Een meeting op maat 

Naast de voorgenoemde mogelijkheden en de vele andere vaste programma’s die we aanbieden denken wij graag met u mee voor de organisatie van uw meeting, heisessie of brainstorm dag. We kijken graag samen met jou naar de organisatie en groep, de bijbehorende doelen en hoe die vertaald kunnen worden naar een meeting op maat waarbij er uiteraard rekening gehouden wordt met de veiligheid voorschriften die gelden vanuit de Nederlandse overheid en RIVM. Met onze partners, zoals inspirerende vergaderlocaties, hotels en buitenactiviteiten, bieden wij een breed aanbod van mogelijkheden in corona tijd. Zo stellen we het perfecte meeting event op maat voor u samen.  

Op zoek naar een online teambuilding game? 

De afgelopen periode heeft ons team hard gewerkt om een divers aanbod aan online teambuilding uitjes samen te stellen. Lachen gieren brullen met de collega's tijdens de Online Bingo Game of speel het online teambuildingsuitje van dit moment HACKED! Bekijk alle mogelijkheden die wij online aanbieden.

Citygames en tours in Rotterdam 

Het bezoeken van de iconen zoals de moderne Markthal, de bijzondere design van Centraal Station, de spectaculaire skyline, het historisch Delfshaven, de hippe winkelstraatjes en prachtige stadsparken zijn nog steeds mogelijk in tijden van COVID-19. Onze Tablet Citygames en Beleef Rotterdam citytours zijn zeer geschikt als 1,5 meter bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. 

Duurzaam, Lokaal & Veilig    

De inhoud van onze Rotterdam Beleef tours wordt met de grootste zorg samengesteld waarbij duurzaamheid, biologische producten, lokale ondernemers, zero waste policy en uiteraard de veiligheid van de deelnemers voor ons belangrijk zijn. Verantwoord maatschappelijk ondernemen is belangrijk voor ons, waarbij wij ons ook zullen houden aan de richtlijnen van het RIVM betreffende COVID-19. 

Neem contact met ons op 

Bent u nieuwsgierig naar ons advies voor uw specifieke situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over een bedrijfsuitje, (meerdaags) meeting programma, online game of een event op maat voor uw organisatie.

Meer weten of brainstormen?


Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Schilderen saai? Echt niet! Bij Pegasus hebben we voor ons Team Event geschilderd alsof we Herman Brood zelf waren. Er zijn echt mooie kunstwerken uit voortgekomen en collega's hebben nieuwe talenten ontdekt. Goed georganiseerd en leuke mensen om mee te werken. Dank aan Jodi voor haar fijne samenwerking!

Van Oord Offshore Wind BV, Rotterdam