Vaartocht voor kleine groepen

Varen door de Rotterdamse havens en langs de skyline in een klassieke directieboot of salonboot? Met dit bedrijfsuitje heeft u een uniek uitzicht op Rotterdam! Wij bieden enkel privé rondvaarten aan op uw eigen partyschip waarbij alle veiligheid voorschriften en hygiëne maatregelen vanuit het RIVM nageleefd kunnen worden. Geniet op het ruime buitendek van het prachtige uitzicht over de stad Rotterdam terwijl een hapje en drankje geserveerd wordt. Een leuke en ontspannen manier om met collega's bij elkaar te zijn in tijden van Corona.

Bedrijfsuitje door de havens en langs de skyline

Aan de steiger ligt een klassieke directieboot voor u klaar. De bemanning verwelkomt u aan boord en het vaaruitje kan beginnen! Zodra alle gasten aan boord zijn gooit de schipper de trossen los en start de bijzondere vaartocht. Op uw eigen salonboot maakt u een tocht over de Maas en door de havens, waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op werven, dokken en containeroverslag. Ook de enige echte skyline van Nederland ontbreekt uiteraard niet! Aan boord staan heerlijke borrelhapjes klaar en zijn drankjes aanwezig die u zelf kunt pakken. Het ontbreekt u aan niets tijdens dit bedrijfsuitje op de Rotterdamse Maas! Na de tocht wordt er weer afgemeerd aan de steiger en eindigt deze leuke Rotterdam-ervaring. Wat blijft is de herinnering aan een geweldig uitje met collega's of familie! 

Andere bedrijfsuitjes op het water 

Pegasus Events organiseert meerdere bedrijfsuitjes op het water. Ook bedrijfsuitjes in de stad en teambuilding activiteiten organiseren wij graag voor u. Daarnaast organiseren wij bedrijfsevenementen op maat, zoals incentive uitjespersoneelsweekend en relatie events. Dit alles doen we met een missie: zorgen dat u een dag beleeft om nooit te vergeten!

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Pegasus Events heeft ons optimaal geholpen in de zoektocht naar een kleinschalig relatie event in Rotterdam. Samen met onze klanten en relaties hebben we een prachtige dag beleefd en een groot deel van de credits kunnen worden toegeschreven aan dit evenementen bedrijf.

CCV Nederland BV, Arnhem