Vaartocht voor kleine groepen

Varen door de Rotterdamse havens en langs de skyline in een klassieke directieboot of salonboot? Met dit bedrijfsuitje heeft u een uniek uitzicht op Rotterdam! Wij bieden priv√© rondvaarten aan op uw eigen partyschip . Geniet op het ruime buitendek van het prachtige uitzicht over de stad Rotterdam terwijl een hapje en drankje geserveerd wordt. Een leuke en ontspannen manier om met collega's bij elkaar te zijn.

Bedrijfsuitje door de havens en langs de skyline

Aan de steiger ligt een klassieke directieboot voor u klaar. De bemanning verwelkomt u aan boord en het vaaruitje kan beginnen! Zodra alle gasten aan boord zijn gooit de schipper de trossen los en start de bijzondere vaartocht. Op uw eigen salonboot maakt u een tocht over de Maas en door de havens, waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op werven, dokken en containeroverslag. Ook de enige echte skyline van Nederland ontbreekt uiteraard niet! Aan boord staan heerlijke borrelhapjes klaar en zijn drankjes aanwezig die u zelf kunt pakken. Het ontbreekt u aan niets tijdens dit bedrijfsuitje op de Rotterdamse Maas! Na de tocht wordt er weer afgemeerd aan de steiger en eindigt deze leuke Rotterdam-ervaring. Wat blijft is de herinnering aan een geweldig uitje met collega's of familie! 

Andere bedrijfsuitjes op het water 

Pegasus Events organiseert meerdere bedrijfsuitjes op het water. Ook bedrijfsuitjes in de stad en teambuilding activiteiten organiseren wij graag voor u. Daarnaast organiseren wij bedrijfsevenementen op maat, zoals incentive uitjespersoneelsweekend en relatie events. Dit alles doen we met een missie: zorgen dat u een dag beleeft om nooit te vergeten!

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Schilderen saai? Echt niet! Bij Pegasus hebben we voor ons Team Event geschilderd alsof we Herman Brood zelf waren. Er zijn echt mooie kunstwerken uit voortgekomen en collega's hebben nieuwe talenten ontdekt. Goed georganiseerd en leuke mensen om mee te werken. Dank aan Jodi voor haar fijne samenwerking!

Van Oord Offshore Wind BV, Rotterdam