Borrel of receptie op het water

Met Pegasus Events varen we dit jaar de zomermaanden extra feestelijk tegemoet! De fraaie partyschepen en salonboten zijn ideaal voor het organiseren van jullie bedrijfsborrel, klantenuitje, receptie of een gezellige feestavond in de Rotterdamse havens. Want hoe langer de dagen en warmer het weer buiten, hoe gezelliger en sfeervoller het op het water is aan boord van onze privé-schepen! Laat u dus verrassen door onze bedrijfsuitjes op het water.

Bedrijfsuitjes met Bubbels, hapjes en borrelen 

Bij binnenkomst van bijvoorbeeld de bedrijfsborrel of receptie wordt iedereen welkom geheten met een feestelijk glas ‘bubbels’ en hapjes van het huis. Als de trossen los zijn zetten we koers naar de ruime wateren van Rotterdam. Onderweg ziet u de sfeervol verlichte skyline van Rotterdam en zullen de indrukwekkende havens op de achtergrond voorbij glijden. Dit is een bedrijfsuitje dat niet snel vergeten wordt.

Culinair diner, in iedere prijsklasse 

Na de borrel start natuurlijk het diner aan boord van de salonboot of partyschip. Van walking dinner tot buffet maar natuurlijk ook een zittend diner of barbecue. Wij houden altijd rekening met uw wensen en budget. Zo hebben we dit jaar met onze cateraar een aantal heerlijke groepsmenu’s samengesteld in verschillende prijsklassen. Van drie- tot vijf-gangen diners. Alles is mogelijk, wat uw wensen voor het vaaruitje ook zijn!

Varende dansvloer inclusief entertainment 

Na het eten nog even de voetjes van de vloer? Ook dat kan tijdens onze bedrijfsuitjes! Enkele van onze schepen zijn uitgerust met professionele geluidsapparatuur. Onze DJ zorgt er met zijn opzwepende muziek voor dat de avond swingend wordt afgesloten. Wilt u liever ander entertainment aan boord? Pegasus Events biedt u in samenwerking met onze partner Muac Productions diverse artiesten en entertainment voor uw vaaruitje, bedrijfsborrel of ander bedrijfsuitje. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interesse in onze bedrijfsuitjes? 

Wilt u meer informatie ontvangen of één van onze schepen bezichtigen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Bent u op zoek naar iets anders, zoals teambuilding activiteiten of een bedrijfsuitje op maat? Ook daarvoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Je kan nooit een uitje organiseren dat 48 mensen allemaal leuk vinden dachten we. Dit uitje van Pegasus Events bewees echter het tegendeel. We hebben een top dag gehad en elke collega was laaiend enthousiast.

Woonstad Rotterdam, Rotterdam