Bedrijfsuitje bijzonder varen

Op zoek naar een bijzonder schip voor uw bedrijfsuitje? Bekijk de vele mogelijkheden, zoals een vaartocht door Rotterdam per sleepboot, motorjacht of salonboot. Varen door Rotterdam in een bijzondere boot!

Bijzonder bedrijfsuitje op het water

U wilt met uw teamuitje of andere zakelijke groep Rotterdam ontdekken vanaf het water? Laat dan Pegasus Events uw bedrijfsuitje verzorgen. Voor groepen van 10 tot en met 1000 personen beschikken wij over diverse schepen om het water mee op te gaan. Denk bijvoorbeeld aan authentieke stoomslepers, havendienstboten en sleepboten. Maar we kunnen uw bedrijfsuitje ook voorzien van luxe en snelle motorjachten en partyschepen. Zo leert u Rotterdam kennen vanaf het water tijdens een leuk personeelsuitje.

Varen door Rotterdam

Wij helpen u graag met het samenstellen van een leuk en origineel maatwerk arrangement. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bezoek aan de Maeslantkering, bezoek aan Futureland of de molens van Kinderdijk in combinatie met een heerlijke lunch of High Tea op een bijzondere waterlocatie. Ook de highlights van Rotterdam behoren tot de mogelijkheden tijdens dit bedrijfsuitje.
Het is mogelijk om u door een deskundige gids te laten informeren over de bezienswaardigheden tijdens de vaartocht. Onze gidsen zijn gespecialiseerd in de Rotterdamse haven, architectuur en historie. Laat u tijdens uw teamuitje verrassen door de leuke anekdotes en feitjes over de stad Rotterdam en haar havens.

Meer bedrijfsuitjes op het water

Pegasus Events heeft keuze uit diverse bedrijfsuitjes op het water. Sommige activiteiten zijn erg geschikt voor teambuilding, andere activiteiten, gaan om snelheid. Ook bieden we verschillende bedrijfsfeesten op het water, bedrijfsuitjes op het water en kunt u a la carte een teamuitje samenstellen.

Meer weten of brainstormen?

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Ervaringen met Pegasus Events

Zeer fijne organisatie met ruime keus. Men denkt goed mee bij het samenstellen van het programma en biedt diverse mogelijkheden rekening houdend met alle bepalende factoren.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Den Haag